Odstranjivači krpelja Argus je najjednostavniji, najefikasniji i najbrži odstranjivač krpelja na našem tržištu koji vam omogućava bezopasno, jednostavno i brzo uklanjanje krpelja sa tijela domaćina. Krpelj se u cijelosti odstranjuje sa čovjeka ili životinje u jednom potezu. Osoba koja ga vadi nema kontakt s krpeljom i nema mogućnosti infekcije. Koristi se neograničeno kako na ljudima tako i na životinjama.

Može se koristiti u bilo kojem smjeru za uklanjanje krpelja, sprijeda, sa strane, odozada. Nakon što ste uočili i izolirali krpelja (ukoliko se radi o vašem kućnom ljubimcu – razmaknite dlake prstima kako bi izolirali krpelja) stavite širi dio ureza na kožu uz samog krpelja (držite kožu napetom ukoliko je potrebno). Laganim pritiskom niz kožu, primaknite odstranjivač naprijed tako da uži dio ureza obavije krpelja.

Kontinuiranim kliznim pokretom naprijed odvojite krpelja sa kože (ne dižite odstranjivač, ne vrtite ga, ne korsitite ga kao polugu).

Odstranite krpelja u smeće i po potrebi tretirajte ranu. Preporučamo da se odstranjivač nakon svake uporabe očisti alkoholom ili nekim drugim dezificijensom.

Nisu pronađeni proizvodi koji odgovaraju vašem odabiru.