Auto Moto Oprema

Auto Moto oprema za osobna i gospodarska vozila poznatih europskih proizvođača.

Sigurni smo da ćete jednostavno pronaći proizvod koji tražite u našoj web trgovini.

Nudimo i uslugu montaže krovnih nosača i krovnih kutija koju radimo po dogovoru na lokaciji trgovine.

Dobojska ulica 36A, Trešnjevka, Zagreb.

Ako se sami odlučite montirati po uputama proizvođača dobiti ćete velikih 25% popusta. Popust se odnosi na veliki dio asortimana iz ponude Auto Moto opreme.

Sva oprema ima europske certifikate sigurnosti i kvalitete. Certifikati su ECE R26, TÜV GS, Crash test, DIN 75302:2019, ISO/PAS 11154:2006.

G3

G3 je talijanski proizvođač koji se nalazi u samom vrhu proizvođača automobilske opreme. Koristeći najnovije tehnike proizvodnje zajedno s modernim dizajnom nastavlja tradiciju suradnje s najvažnijim talijanskim i međunarodnim proizvođačima automobila. Tradicija duga više od 45 godina i ponos što tržištu pružaju proizvode koji su 100% proizvedeni u Italiji, spajajući dugogodišnje iskustvo i nove tehnologije kroz kontinuirano ulaganje u istraživanje i razvoj. U ponudi imaju krovne nosače, krovne kutije, nosače za bicikle, nosače za kajake, nosače za skije i drugu auto moto opremu i rezervne dijelove za istu.

CRUZ

Proizvodi tvrtke CRUZBER SAU od osnutka 1963. olakšavaju prijevoz tereta nudeći kompletan asortiman auto moto opreme. U ponudi imaju krovne nosače, krovne kutije i druga prijevozna pomagala za putnička i komercijalna vozila. CRUZ je vodeća marka na španjolskom tržištu, jedan od najvećih proizvođača na europskom tržištu i prisutna je na više od 30 tržišta koji se prostiru na 5 kontinenata.

AKCIJA

25% POPUST

ako sami vršite montažu po uputama sa slikama koje dolaze u pakiranju s proizvodima