G3 KROVNI NOSAČI, KITOVI ZA MONTAŽU I KROVNE KUTIJE
NOVO U PONUDI – VRHUNSKA KVALITETA I DIZAJN ZA SVA VOZILA

  • 2 godine garancije
  • City Crash certifikati
  • ISO certifikati
  • Aluminijske i čelične šipke
  • Made in Italy

G3 zadovoljava potrebe najzahtjevnijih kupaca koji traže sigurnost i najbolju vrijednost za novac. Standardne karakteristike G3 krovnih nosača i krovnih kutija su: sigurnost (City Crash i ISO/PAS 11154 certifikati), svestranost i jednostavnost montaže. Krovni nosači se prodaju već predsloženi tako da će korisnik lako završiti montažu na vozilo za nekoliko minuta uz pomoć slikovnih uputa i priloženog alata. Ovisno o seriji krovnih nosača, za neke modele je potrebno kupiti i fiskirajući kit za montažu. Radi se o krovnim nosačima koji se montiraju na vozila bez šina i tvorničkih priprema za nosače. Pacific™ serija krovnih nosača proizvođača G3® u pakiranju isporučuje par krovnih nosača za koje je potrebno kupiti odgovarajući fiksirajući kit za montažu na vozilo. Fiksirajući kitovi se kupuju ovisno o modelu vozila.

Sve G3 krovne kutije odgovaraju svim vrstama vozila. Kod odabira odgovarajućeg modela, imajte na umu izbjegavanje ometanja vidljivosti ostalih vozača i potpuno otvaranje vrata prtljažnika vašeg vozila. Predsloženost G3 krovnih kutija omogućuje brzo postavljanje krovne kutije na vaš automobil uz pomoć jednostavnih, slikovnih uputstava za uporabu koja se nalaze u kutiji.

Proizvođač testira svoje krovne kutije u skladu s međunarodnim normama uključujući otpornost na lom u hladnim uvjetima i prilikom sudara te provodi testiranje materijala (Iso Pas 1115 i City Crash certifikati). Kutiju možete koristiti za odlazak na skijanje, ljetovanje, izlete, odmore u planinama ili na moru, prijevoz osobnih stvari i sl. Proizvođač G3 predlaže da se poštuju ograničenja brzine od 130 km/h na autocestama. Obratite pažnju i smanjite brzinu u zavojima, tunelima i na vjetrovitim cestama. Sve komponente se mogu rastaviti i reciklirati na odgovarajući način.

Pronađite odgovarajući model krovnog nosača za vaše vozilo u tražilici ispod teksta. Nakon uspješne pretrage, pronađite rezultat vaše pretrage na ovoj podstranici i dodajte ga u košaricu.

Upute za pretragu:

Krovni nosači, krovne kutije - upute

Tražilica krovnih nosača: