Naglavne lampe Trustfire, LiteXpress i Lumintop su vaš pouzdan partner za traganje, ronjenje, spašavanje, lov, ribolov, streljaštvo, kampiranje, planinarenje, biciklizam, avanturizam, speleološka istraživanja, penjanje i ostale aktivnosti. Kombinacija različitih tehnologija omogućava vrlo prihvatljive cijene za određenu namjenu, tako da ove lampe koriste rekreativci, hobisti, ali i profesionalci.

LiteXpress jamči za ispravnost svojih “Premiumline” proizvoda (Liberty serija naglavnih lampi i lanterne) u razdoblju od pet godina nakon kupnje, a podrazumijeva greške u materijalu i izvedbi, uključujući LED. Baterije, filamenti žarulje, LED moduli i dijelovi podložni trošenju su isključeni iz jamstva.

Argus preporuča Trustfire, LiteXpress i Lumintop naglavne lampe. One su idealne za traganje, ronjenje, spašavanje, lov, ribolov, streljaštvo, kampiranje, planinarenje, biciklizam, avanturizam, speleološka istraživanja, penjanje i brojne ostale aktivnosti. Uporaba različitih tehnologija u izradi ovih svjetiljki omogućava vrlo prihvatljive cijene za određenu namjenu.

Prikazuje se svih 10 rezultata