GPS za praćenje životinja-TOTALNA RASPRODAJA 70%- Kippy Vita

GPS praćenje pasa i mačaka s praćenjem aktivnosti

GPS za praćenje životinja-TOTALNA RASPRODAJA 70%- Kippy Vita

TVORNIČKE CIJENE

Uređaj za GPS praćenje pasa i mačaka Kippy Vita je malen i lagan uređaj pomoću kojeg možete pratiti poziciju vašeg kućnog ljubimca, napraviti ograđeno područje unutar kojeg ga želite nadzirati te pratiti fizičku aktivnost ljubimca kroz potrošnju kalorija, količinu, vrstu aktivnosti i dr. GPS praćenje je dostupno na području Europe, Turske, Indije i Južne Afrike.

Kippy Vita dolazi s jamstvom u trajanju od 2 godine.

Kippy Vita uređaj je lagan i komapktnih dimenzija. Preporuča se za ljubimce teže od 5 kg. Kippy Vita koristi vlastitu SIM karticu za komunikaciju sa satelitom, imajte na umu da je za korištenje ove usluge na vašem telefonu potrebno uključiti podatkovni promet. U cijenu uređaja je uračunata jednogodišnja pretplata na GPS praćenje i pozicioniranje. Nakon isteka pretplate, kupac uređaja obnavlja pretplatu na www.kippy.eu. Ono što ovaj uređaj izdvaja od konkurencije je mogućnost GPS praćenja aktivnosti vaših ljubimaca, potrošnju kalorija, postavljanja ciljeva aktivnosti i sl. Uređaj vam omogućava još bolji i prisniji odnos sa vašim ljubimcem.

Kippy Vita aplikaciju za GPS praćenje možete koristi na svim stolnim računalima, prijenosnim računalima, tabletima, pametnim telefonima s Windows, MacOS i Andorid operacijskim sustavima. Za pametne telefone i tablete preporučamo preuzimanje aplikacije s Google Play trgovine ili s App Store-a. Za pristup sa stolnih računala i prijenosnih računala možete koristi i vaš internet preglednik. Sve što trebate je pristupiti my.kippy.eu s vašim korisničkim podacima.

Više proizvoda iz kategorije ovdje.

Tutorial Kippy Vita.

Video Argus.

Težina 0.5 kg

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “GPS za praćenje životinja-TOTALNA RASPRODAJA 70%- Kippy Vita”

12 + eighteen =

Centar za postavke privatnosti

Koristimo kolačiće

Koristimo kolačiće (eng. „cookies“) za pružanje boljeg korisnickog iskustva. Nastavkom pregleda web-stranice slažete se s uvjetima korištenja.

Što je kolačić?
Kolačić je informacija spremljena na Vaše racunalo od strane web stranice koju posjetite. Kolačići obicno spremaju Vaše postavke, postavke za web stranicu, kao što su preferirani jezik ili adresa. Kasnije, kada opet otvorite istu web stranicu internetski preglednik šalje natrag kolačiće koji pripadaju toj stranici. Ovo omogucava stranici da prikaže informacije prilagodene Vašim potrebama.
Kolačići mogu spremati širok raspon informacija. Ipak, sve informacije mogu biti spremljene jedino ako Vi to omogucite – web stranice ne mogu dobiti pristup informacijama koji im niste omogucili i ne mogu pristupiti drugim datotekama na Vašem racunalu. Zadane aktivnosti spremanja i slanja kolačića Vama nisu vidljive. Ipak, možete promijeniti postavke internetskog preglednika tako da sami odaberete hocete li odobriti spremanje kolačića, da automatski pri zatvaranju internetskog preglednika obrišete spremljene kolačiće i slicno.

Kako onemoguciti kolačiće?
Iskljucivanjem kolačića odlucujete da li hocete dopustiti pohranjivanje kolačića na vašem racunalu. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u postavkama vašeg internetskog preglednika.
Ako onemogucite kolačiće, necete moci koristiti neke od funkcionalnosti na našim web stranicama.

Kakve kolačiće koriste naše stranice i zašto?
Naše stranice koristi kolačiće s primarnim ciljem kako bi naše web stranice vam omogucile bolje korisnicko iskustvo. Kolačići se koriste za pamcenje korisnickih podataka i postavki.

Kakvi još kolačići postoje na našim stranicama?
Postoji nekoliko vanjskih servisa koji korisniku spremaju limitirane kolačiće. Ovi kolačići postavljeni su za normalno funkcioniranje odredenih mogucnosti koje korisnicima olakšavaju pristup sadržaju. Trenutno omogucujemo kolačiće društvenih mreža (Facebook), servisa za mjerenje posjecenosti (Google Analytics i Gemius Audience) te oglašivackih mreža poput Google AdSensea.

Dodatne informacije
Trenutno postoji nekoliko web-stranica za iskljucivanje pohranjivanja kolačića za razlicite servise. Više informacija možete saznati na sljedecim poveznicama:
https://www.allaboutcookies.org/
https://www.youronlinechoices.eu/
https://www.aboutads.info/choices/