Anti-Hund 3+1 GRATIS sprej protiv napada pasa 50 ml

Sprej za obranu od napada pasa, šireg raspršenja.

Anti-Hund 3+1 GRATIS sprej protiv napada pasa 50 ml

AKCIJA KUPI 4 PLATI 3

 

Za četiri naručena Anti-Hund 3+1 GRATIS sprej protiv napada pasa 50 ml , plaćate samo 3. Ponudu je moguće isključivo ostvariti kupnjom preko ove poveznice. Za kupnje preko poveznice za jedan sprej, nismo u mogućnosti ostvariti akciju.

Anti-Hund sprej je sprej protiv napada pasa. Pruža pouzdanu zaštitu protiv svih oblika napada i ugriza pasa. Rekreativci, šetaći, poštari i djeca su često žrtve napada agresivnih pasa. Takvi psi, ovisno o veličini, mogu prouzročiti teške ozljede s ozbiljnim posljedicama, trajnu unakaženost, gušenje ili smrt. Anti-Hund sprej je pri uporabi brz i učinkovit: kratkim pritiskom na gumb spreja, on će raspršiti sadržaj izravno po njušci i očima pasa. Na taj način će svaki agresivan pas biti odmah spriječen da dalje napada, grize i laje. Anti-Hund sprej s posebnom kombinacijom aktivnih tvari CN i CS namijenjen je vašoj sigurnosti i prilagođen je osjetljivijem psećem njuhu. Zbog toga se ne preporuča kao zaštitno sredstvo od napada ljudi ili divljih životinja.

Sadržaj u bočici je dostatan za barem 6 izbačaja po 1 sekundu dometa 4 m. Dimenzija bočice je 112 x 35 mm.

PROIZVOD JE ISKLJUČIVO NAMIJENJEN ZA UPORABU U SVRHU SAMOOBRANE. KUPNJOM PROIZVODA PREUZIMATE NA SEBE ODGOVORNOST UPORABE, NOŠENJA I KORIŠTENJA PROIZVODA U SKLADU SA ZAKONOM O ORUŽJU DRŽAVE U KOJOJ UREĐAJ KORISTITE. ARGUS ELEKTRONIKA D.O.O. SE IZUZIMA DO NAJVIŠE ZAKONOM DOPUŠTENE ODGOVORNOSTI ZA MOGUĆE NEŽELJENE POSLJEDICE NASTALE NESTRUČNIM RUKOVANJEM, NEPRIDRŽAVANJEM UPUTA I ZAKONA O ORUŽJU OD STRANE KRAJNJEG KUPCA.

 

 

Više proizvoda pogledajte ovdje.
Težina 0.3 kg

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Anti-Hund 3+1 GRATIS sprej protiv napada pasa 50 ml”

17 + sixteen =

Centar za postavke privatnosti

Koristimo kolačiće

Koristimo kolačiće (eng. „cookies“) za pružanje boljeg korisnickog iskustva. Nastavkom pregleda web-stranice slažete se s uvjetima korištenja.

Što je kolačić?
Kolačić je informacija spremljena na Vaše racunalo od strane web stranice koju posjetite. Kolačići obicno spremaju Vaše postavke, postavke za web stranicu, kao što su preferirani jezik ili adresa. Kasnije, kada opet otvorite istu web stranicu internetski preglednik šalje natrag kolačiće koji pripadaju toj stranici. Ovo omogucava stranici da prikaže informacije prilagodene Vašim potrebama.
Kolačići mogu spremati širok raspon informacija. Ipak, sve informacije mogu biti spremljene jedino ako Vi to omogucite – web stranice ne mogu dobiti pristup informacijama koji im niste omogucili i ne mogu pristupiti drugim datotekama na Vašem racunalu. Zadane aktivnosti spremanja i slanja kolačića Vama nisu vidljive. Ipak, možete promijeniti postavke internetskog preglednika tako da sami odaberete hocete li odobriti spremanje kolačića, da automatski pri zatvaranju internetskog preglednika obrišete spremljene kolačiće i slicno.

Kako onemoguciti kolačiće?
Iskljucivanjem kolačića odlucujete da li hocete dopustiti pohranjivanje kolačića na vašem racunalu. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u postavkama vašeg internetskog preglednika.
Ako onemogucite kolačiće, necete moci koristiti neke od funkcionalnosti na našim web stranicama.

Kakve kolačiće koriste naše stranice i zašto?
Naše stranice koristi kolačiće s primarnim ciljem kako bi naše web stranice vam omogucile bolje korisnicko iskustvo. Kolačići se koriste za pamcenje korisnickih podataka i postavki.

Kakvi još kolačići postoje na našim stranicama?
Postoji nekoliko vanjskih servisa koji korisniku spremaju limitirane kolačiće. Ovi kolačići postavljeni su za normalno funkcioniranje odredenih mogucnosti koje korisnicima olakšavaju pristup sadržaju. Trenutno omogucujemo kolačiće društvenih mreža (Facebook), servisa za mjerenje posjecenosti (Google Analytics i Gemius Audience) te oglašivackih mreža poput Google AdSensea.

Dodatne informacije
Trenutno postoji nekoliko web-stranica za iskljucivanje pohranjivanja kolačića za razlicite servise. Više informacija možete saznati na sljedecim poveznicama:
https://www.allaboutcookies.org/
https://www.youronlinechoices.eu/
https://www.aboutads.info/choices/