Anti-Hund 3+1 GRATIS sprej protiv napada pasa 50 ml

Sprej za obranu od napada pasa, šireg raspršenja.

Anti-Hund 3+1 GRATIS sprej protiv napada pasa 50 ml

AKCIJA KUPI 4 PLATI 3

 

Za četiri naručena Anti-Hund 3+1 GRATIS sprej protiv napada pasa 50 ml , plaćate samo 3. Ponudu je moguće isključivo ostvariti kupnjom preko ove poveznice. Za kupnje preko poveznice za jedan sprej, nismo u mogućnosti ostvariti akciju.

Anti-Hund sprej je sprej protiv napada pasa. Pruža pouzdanu zaštitu protiv svih oblika napada i ugriza pasa. Rekreativci, šetaći, poštari i djeca su često žrtve napada agresivnih pasa. Takvi psi, ovisno o veličini, mogu prouzročiti teške ozljede s ozbiljnim posljedicama, trajnu unakaženost, gušenje ili smrt. Anti-Hund sprej je pri uporabi brz i učinkovit: kratkim pritiskom na gumb spreja, on će raspršiti sadržaj izravno po njušci i očima pasa. Na taj način će svaki agresivan pas biti odmah spriječen da dalje napada, grize i laje. Anti-Hund sprej s posebnom kombinacijom aktivnih tvari CN i CS namijenjen je vašoj sigurnosti i prilagođen je osjetljivijem psećem njuhu. Zbog toga se ne preporuča kao zaštitno sredstvo od napada ljudi ili divljih životinja.

Sadržaj u bočici je dostatan za barem 6 izbačaja po 1 sekundu dometa 4 m. Dimenzija bočice je 112 x 35 mm.

PROIZVOD JE ISKLJUČIVO NAMIJENJEN ZA UPORABU U SVRHU SAMOOBRANE. KUPNJOM PROIZVODA PREUZIMATE NA SEBE ODGOVORNOST UPORABE, NOŠENJA I KORIŠTENJA PROIZVODA U SKLADU SA ZAKONOM O ORUŽJU DRŽAVE U KOJOJ UREĐAJ KORISTITE. ARGUS ELEKTRONIKA D.O.O. SE IZUZIMA DO NAJVIŠE ZAKONOM DOPUŠTENE ODGOVORNOSTI ZA MOGUĆE NEŽELJENE POSLJEDICE NASTALE NESTRUČNIM RUKOVANJEM, NEPRIDRŽAVANJEM UPUTA I ZAKONA O ORUŽJU OD STRANE KRAJNJEG KUPCA.

 

 

Više proizvoda pogledajte ovdje.
Težina 0.3 kg

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Anti-Hund 3+1 GRATIS sprej protiv napada pasa 50 ml”

5 × 3 =