KUPI 4 PLATI 3 - Papreni sprej KO FOG 40 ml, magla

Papreni sprej KO FOG od 40 ml u magli.

Papreni sprej KO FOG 40 ml magla – AKCIJA 3+1 GRATIS

Papreni sprej za samoobranu Pfeffer KO FOG je najučinkovitiji sprej za samoobranu na bazi papra. Sadrži vrlo jak prirodni koncentrat OC. Efikasno onesposobljava svaku divlju životinju. Idealna je obrana dok boravite, hodate ili trčite na otvorenom, u šumi ili divljini. Papreni sprej za samoobranu Pfeffer KO FOG nije učinkovit samo pri napadu životinja, nego i pri napadu nasilnih osoba. U Švicarskoj, Austriji, Belgiji, SAD-u itd. se potpuno odobrava za samoobranu, a u nekim državama ga koristi i policija.  Pfeffer-KO FOG je namijenjen vašoj sigurnosti.

Pfeffer-KO FOG stvara aktivnu maglu stožastog oblika dosega 4 metra. Za sigurnu je primjenu u rizičnim situacijama s više napadača.

Papreni sprej KO FOG 40ml – AKCIJA KUPI 4 PLATI 3

Za četiri naručena KO FOG 40 ml, paprena spreja za samoobranu, plaćate samo 3. Ponudu je moguće isključivo ostvariti kupnjom preko ove poveznice. Za kupnje preko poveznice za jedan papreni sprej nije moguće ostvariti popust.

PROIZVOD JE ISKLJUČIVO NAMIJENJEN ZA UPORABU U SVRHU SAMOOBRANE. KUPNJOM PROIZVODA PREUZIMATE NA SEBE ODGOVORNOST UPORABE, NOŠENJA I KORIŠTENJA PROIZVODA U SKLADU SA ZAKONOM O ORUŽJU DRŽAVE U KOJOJ UREĐAJ KORISTITE. ARGUS ELEKTRONIKA D.O.O. SE IZUZIMA DO NAJVIŠE ZAKONOM DOPUŠTENE ODGOVORNOSTI ZA MOGUĆE NEŽELJENE POSLJEDICE NASTALE NESTRUČNIM RUKOVANJEM, NEPRIDRŽAVANJEM UPUTA I ZAKONA O ORUŽJU OD STRANE KRAJNJEG KUPCA.

Više proizvoda iz kategorije pogledajte ovdje.

Pratite nas na društvenim mrežama

Facebook Instagram Twitter

Težina 0.3 kg