Papreni sprej KO FOG 100 ml 3+1 GRATIS, magla

Papreni sprej KO FOG od 100 ml u magli.

Papreni sprej KO FOG 100 ml 3+1 GRATIS, magla

Za četiri naručena KO FOG 100 ml, paprena spreja za samoobranu, plaćate samo 3. Ponudu je moguće isključivo ostvariti kupnjom preko ove poveznice. Za kupnje preko poveznice za jedan sprej, nismo u mogućnosti ostvariti akciju.

Papreni sprej KO FOG 100 ml 3+1 GRATIS, magla je najučinkovitiji sprej za samoobranu na bazi papra. Sadrži vrlo jak prirodni koncentrat OC. Efikasno onesposobljava svaku divlju životinju. Idealna je obrana dok boravite, hodate ili trčite na otvorenom, u šumi ili divljini. Papreni sprej za samoobranu KO FOG nije učinkovit samo pri napadu životinja, nego i pri napadu nasilnih osoba. U Švicarskoj, Austriji, Belgiji, SAD-u itd. se potpuno odobrava za samoobranu, a u nekim državama ga koristi i policija.  Pfeffer-KO FOG je namijenjen vašoj sigurnosti.

Pfeffer-KO FOG stvara aktivnu maglu stožastog oblika dosega 4 metra. Za sigurnu je primjenu u rizičnim situacijama s više napadača.

Pfeffer-KO FOG je potpuno razgradiv u prirodi i nije štetan ozonu. Bočica zapremnine od 100 ml ima dimenzije 150 x 45 mm.

PROIZVOD JE ISKLJUČIVO NAMIJENJEN ZA UPORABU U SVRHU SAMOOBRANE. KUPNJOM PROIZVODA PREUZIMATE NA SEBE ODGOVORNOST UPORABE, NOŠENJA I KORIŠTENJA PROIZVODA U SKLADU SA ZAKONOM O ORUŽJU DRŽAVE U KOJOJ UREĐAJ KORISTITE. ARGUS ELEKTRONIKA D.O.O. SE IZUZIMA DO NAJVIŠE ZAKONOM DOPUŠTENE ODGOVORNOSTI ZA MOGUĆE NEŽELJENE POSLJEDICE NASTALE NESTRUČNIM RUKOVANJEM, NEPRIDRŽAVANJEM UPUTA I ZAKONA O ORUŽJU OD STRANE KRAJNJEG KUPCA.

 

 

Više proizvoda pogledajte ovdje.
Težina 0.5 kg