Papreni sprej TW1000 Pepper-Gel 63 ml - mlaz gela

Izbacuje precizan mlaz gela na udaljenost 4-5 metara

Papreni sprej TW1000 Pepper-Gel 63 ml – mlaz gela

Papreni sprej za sve namjene – s mlazom gela

Kompaktni papreni sprej s balističkim mlazom gela prikladan za Vašu torbu unatoč velikom kapacitetu.

Opremljen visokokvalitetnim sigurnosnim mehanizmom na preklop

Papreni sprej TW1000 Pepper-Gel opremljen je visokokvalitetnim poklopcem na preklop, koji sprječava slučajno aktiviranje spreja: zahvaljujući inteligentnom preklopnom poklopcu podržanog oprugom, glava spreja zaštićena je od slučajnog aktiviranja. Kad želite pritisnuti gumb za aktiviranje, palcem pomaknite poklopac prema gore. Poklopac se automatski vraća u početnu poziciju. Uz to, posebno dizajniran oblik poklopca štiti korisnika od slučajnog samokontaminiranja.

Precizan mlaz gela

Sprejevi za samoobranu TW1000 Pepper-Gel proizvode kompaktni balistički mlaz gela maksimalnog dometa, koji zahvaljujući visokoj viskoznosti ostaje stabilan čak i u vjetrovitim uvjetima. Precizan mlaz omogućuje precizno prskanje, a njegova sjajna svojstva prianjanja stvaraju dugotrajni učinak. Budući da TW1000 Pepper-Gel ne stvara maglu, kontaminacija izvan područja djelovanja je minimalna čak i u zatvorenim prostorima. Ako se nalazite u opasnosti usmjerite mlaz tekućine izravno u oči napadača kako biste se učinkovito zaštitili od napada.

Karakteristike

Nadražujuće sredstvo: Prirodni ekstrakt čilija OC (Oleoresin Capsicum)

Sadržaj: 63 ml
Uzorak raspršivanja: precizan mlaz gela
Domet: 4 -5 m
Značajke: preklopni sigurnosni poklopac
Dimenzije: V 125 mm, Ø 35 mm
Težina: 96 g

Više proizvoda iz kategorije pogledajte ovdje.

Više informacija na stranici proizvođača možete pronaći ovdje.

PROIZVOD JE ISKLJUČIVO NAMIJENJEN ZA UPORABU U SVRHU SAMOOBRANE. KUPNJOM PROIZVODA PREUZIMATE NA SEBE ODGOVORNOST UPORABE, NOŠENJA I KORIŠTENJA PROIZVODA U SKLADU SA ZAKONOM O ORUŽJU DRŽAVE U KOJOJ UREĐAJ KORISTITE. ARGUS ELEKTRONIKA D.O.O. SE IZUZIMA DO NAJVIŠE ZAKONOM DOPUŠTENE ODGOVORNOSTI ZA MOGUĆE NEŽELJENE POSLJEDICE NASTALE NESTRUČNIM RUKOVANJEM, NEPRIDRŽAVANJEM UPUTA I ZAKONA O ORUŽJU OD STRANE KRAJNJEG KUPCA.

 

Težina 0.096 kg
Dimenzije 3.5 × 3.5 × 12.5 cm
Posebna ponuda

Pojedinačno, 3+1 GRATIS