Papreni sprej TW1000 Pepper-Jet Man 40 ml - mlaz tekućine

Izbacuje mlaz tekućine na udaljenost od 4-5 metara

Papreni sprej TW1000 Pepper-Jet Man 40 ml – mlaz tekućine

Papreni sprej u mlazu za samoobranu

Papreni sprej u mlazu za samoobranu TW1000 Pepper-Jet kompaktnog oblika koji Vam savršeno leži u ruci.

Opremljen visokokvalitetnim sigurnosnim mehanizmom na preklop

Papreni sprej TW1000 Pepper-Jet opremljen je visokokvalitetnim poklopcem na preklop, koji sprječava slučajno aktiviranje spreja: zahvaljujući inteligentnom preklopnom poklopcu podržanom oprugom, glava spreja zaštićena je od slučajnog aktiviranja. Kad želite pritisnuti gumb za aktiviranje, palcem pomaknite poklopac prema gore. Poklopac se automatski vraća u početnu poziciju. Uz to, posebno dizajniran oblik poklopca štiti korisnika od slučajnog samokontaminiranja.

Balistički mlaz tekućine

Papreni sprej za samoobranu TW1000 Pepper-Jet stvara balistički mlaz tekućine s vrlo velikim dometom, te omogućuje visoko precizno prskanje. U slučaju opasnosti usmjerite mlaz tekućine izravno u oči napadača kako biste učinkovito odbili napad. Zahvaljujući usmjerenosti izbačenog mlaza, neposredno okruženje napadača nije jako pogođeno. Budući da mlaz tekućine ne stvara maglu, njegov smjer ostaje stabilan čak i u vjetrovitim uvjetima.

Karakteristike

Nadražujuće sredstvo: Prirodni ekstrakt čilija OC (Oleoresin Capsicum)

Sadržaj: 40 ml
Uzorak raspršivanja: balistički mlaz tekućine
Domet: 4 – 5 m
Značajke: preklopni sigurnosni poklopac
Dimenzije: V 93 mm, Ø 35 mm
Težina: 65 g

Više proizvoda iz kategorije pogledajte ovdje.

Više informacija na stranici proizvođača možete pronaći ovdje.

PROIZVOD JE ISKLJUČIVO NAMIJENJEN ZA UPORABU U SVRHU SAMOOBRANE. KUPNJOM PROIZVODA PREUZIMATE NA SEBE ODGOVORNOST UPORABE, NOŠENJA I KORIŠTENJA PROIZVODA U SKLADU SA ZAKONOM O ORUŽJU DRŽAVE U KOJOJ UREĐAJ KORISTITE. ARGUS ELEKTRONIKA D.O.O. SE IZUZIMA DO NAJVIŠE ZAKONOM DOPUŠTENE ODGOVORNOSTI ZA MOGUĆE NEŽELJENE POSLJEDICE NASTALE NESTRUČNIM RUKOVANJEM, NEPRIDRŽAVANJEM UPUTA I ZAKONA O ORUŽJU OD STRANE KRAJNJEG KUPCA.

 

Težina 0.065 kg
Dimenzije 3.5 × 3.5 × 9.3 cm
Posebna ponuda

Pojedinačno, 3+1 GRATIS