Papreni sprej TW1000 Pepper-Jet Standard 63 ml - mlaz tekućine

Izbacuje mlaz tekućine na udaljenost od 4-5 metara

Papreni sprej TW1000 Pepper-Jet Standard 63 ml – mlaz tekućine

Papreni sprej velikog kapaciteta i velikog dometa

Papreni sprej TW1000 Pepper-Jet kompaktni sprej unatoč velikom kapacitetu lako stane u džep i te ga možete bez problema uvijek nositi sa sobom. Zahvaljujući metalnoj kopči može se zakvačiti na dohvat ruke za brzu upotrebu.

Zaštita protiv slučajne aktivacije

Zaštitna kapica ima udubljeni okidač, koji spriječava slučajno aktiviranje. Dodatno, poklopac posebnog oblika štiti korisnika od samokontaminacije.

Balistički mlaz tekućine

Papreni sprej za samoobranu TW1000 Pepper-Jet stvara balistički mlaz tekućine s vrlo velikim dometom, te omogućuje visoko precizno prskanje. U slučaju opasnosti usmjerite mlaz tekućine izravno u oči napadača kako biste učinkovito odbili napad. Zahvaljujući usmjerenosti izbačenog mlaza, neposredno okruženje napadača nije jako pogođeno. Budući da mlaz tekućine ne stvara maglu, njegov smjer ostaje stabilan čak i u vjetrovitim uvjetima.

Karakteristike

Nadražujuće sredstvo: Prirodni ekstrakt čilija OC (Oleoresin Capsicum)

Sadržaj: 63 ml
Uzorak raspršivanja: balistički mlaz tekućine
Domet: 4 – 5 m
Značajke: zaštitna kapa s uvučenim okidačem, metalna kopča
Dimenzije: V 122 mm, Ø 35 mm
Težina: 84 g

Više proizvoda iz kategorije pogledajte ovdje.

Više informacija na stranici proizvođača možete pronaći ovdje.

PROIZVOD JE ISKLJUČIVO NAMIJENJEN ZA UPORABU U SVRHU SAMOOBRANE. KUPNJOM PROIZVODA PREUZIMATE NA SEBE ODGOVORNOST UPORABE, NOŠENJA I KORIŠTENJA PROIZVODA U SKLADU SA ZAKONOM O ORUŽJU DRŽAVE U KOJOJ UREĐAJ KORISTITE. ARGUS ELEKTRONIKA D.O.O. SE IZUZIMA DO NAJVIŠE ZAKONOM DOPUŠTENE ODGOVORNOSTI ZA MOGUĆE NEŽELJENE POSLJEDICE NASTALE NESTRUČNIM RUKOVANJEM, NEPRIDRŽAVANJEM UPUTA I ZAKONA O ORUŽJU OD STRANE KRAJNJEG KUPCA.

 

Težina 0.084 kg
Dimenzije 3.5 × 3.5 × 12.2 cm
Posebna ponuda

Pojedinačno, 3+1 GRATIS