GPS za praćenje životinja-TOTALNA RASPRODAJA 70%- Kippy Vita

GPS praćenje pasa i mačaka s praćenjem aktivnosti

GPS za praćenje životinja-TOTALNA RASPRODAJA 70%- Kippy Vita

TVORNIČKE CIJENE

Uređaj za GPS praćenje pasa i mačaka Kippy Vita je malen i lagan uređaj pomoću kojeg možete pratiti poziciju vašeg kućnog ljubimca, napraviti ograđeno područje unutar kojeg ga želite nadzirati te pratiti fizičku aktivnost ljubimca kroz potrošnju kalorija, količinu, vrstu aktivnosti i dr. GPS praćenje je dostupno na području Europe, Turske, Indije i Južne Afrike.

Kippy Vita dolazi s jamstvom u trajanju od 2 godine.

Kippy Vita uređaj je lagan i komapktnih dimenzija. Preporuča se za ljubimce teže od 5 kg. Kippy Vita koristi vlastitu SIM karticu za komunikaciju sa satelitom, imajte na umu da je za korištenje ove usluge na vašem telefonu potrebno uključiti podatkovni promet. U cijenu uređaja je uračunata jednogodišnja pretplata na GPS praćenje i pozicioniranje. Nakon isteka pretplate, kupac uređaja obnavlja pretplatu na www.kippy.eu. Ono što ovaj uređaj izdvaja od konkurencije je mogućnost GPS praćenja aktivnosti vaših ljubimaca, potrošnju kalorija, postavljanja ciljeva aktivnosti i sl. Uređaj vam omogućava još bolji i prisniji odnos sa vašim ljubimcem.

Kippy Vita aplikaciju za GPS praćenje možete koristi na svim stolnim računalima, prijenosnim računalima, tabletima, pametnim telefonima s Windows, MacOS i Andorid operacijskim sustavima. Za pametne telefone i tablete preporučamo preuzimanje aplikacije s Google Play trgovine ili s App Store-a. Za pristup sa stolnih računala i prijenosnih računala možete koristi i vaš internet preglednik. Sve što trebate je pristupiti my.kippy.eu s vašim korisničkim podacima.

Više proizvoda iz kategorije ovdje.

Tutorial Kippy Vita.

Video Argus.

Težina 0.5 kg