Aluminijski kubotan, privjesak za samoobranu DS-94

Privjesak za samoobranu od aluminija.

Aluminijski kubotan, privjesak za samoobranu DS-94

Privjesak za samoobranu, aluminijski kubotan je malen i vrlo lagan privjesak za ključeve u obliku poluge koji služi za osobnu zaštitu. Osmislio ga je Takayuki Kubota. Vrlo siguran i vrlo jednostavan za primjenu na dijelovima ljudskog tijela gdje najviše boli, bez teškog ozljeđivanja (na područjima lica, vrata, prsnog koša, na ruci ili nozi). Za žene, djecu i starije osobe, također za vojsku, policiju, tjelohranitelje, zaštitare, redare itd.

Kubotan izgleda kao običan privjesak za ključeve. Napravljen je od vrlo tvrdog, strojno obrađenog aluminija. Završetak kubotana može poslužiti kao obrambeno oružje koje se može primijeniti na bilo kojem dijelu tijela napadača s velikom učinkovitosti.

Kubotan je diskretan, jednostavan i praktičan za nošenje. Ako se pravilno koristi, može dramatično povećati izglede za preživljavanje i izbjegavanje ozbiljnih, po život opasnih napada. Ovo sredstvo za samoobranu je dozvoljeno gotovo svugdje u svijetu i može se učinkovito koristiti bez obzira na vašu visinu, dob ili snagu. Jednostavna tehnika može se naučiti u nekoliko minuta i može značiti razliku između života i smrti u trenutku samoobrane.

Naši kubotani izrađeni su od aluminija i imaju doživotno jamstvo .

Model: DS-94
Oblik: prenosiv, privjesak
Mjere V x Š x D: 135 x 15 x 15 mm
Težina: 70 g

PROIZVOD JE ISKLJUČIVO NAMIJENJEN ZA UPORABU U SVRHU SAMOOBRANE. KUPNJOM PROIZVODA PREUZIMATE NA SEBE ODGOVORNOST UPORABE, NOŠENJA I KORIŠTENJA PROIZVODA U SKLADU SA ZAKONOM O ORUŽJU DRŽAVE U KOJOJ UREĐAJ KORISTITE. ARGUS ELEKTRONIKA D.O.O. SE IZUZIMA DO NAJVIŠE ZAKONOM DOPUŠTENE ODGOVORNOSTI ZA MOGUĆE NEŽELJENE POSLJEDICE NASTALE NESTRUČNIM RUKOVANJEM, NEPRIDRŽAVANJEM UPUTA I ZAKONA O ORUŽJU OD STRANE KRAJNJEG KUPCA.

 

 

Više proizvoda iz kategorije kubaton.

Video uputstva.

Težina0.6 kg

Možda će vam se također svidjeti…