Nož fiksni Böker Arbolito Semi Skinner 02BA515

02BA515 Böker Arbolito Semi Skinner

Nož fiksni Böker Arbolito Semi Skinner 02BA515

Uspješna serija noževa iz pogona Böker u Buenos Airesu dobiva novi naraštaj. Böker Arbolito nudi izvrsne funkcionalne noževe za duge i teške poslove na otvorenom, u lovu i kampiranju. Oštrica noža je izrađena od visokokvalitetnog karboniziranog nehrđajućeg čelika 440C što jamči lagano oštrenje, dugotrajnu oštrinu i otpornost na koroziju. Ergonomski oblikovana crna Kraton® drška je nanesena izravno na čelik te zajedno s oštricom čini jednu nerazrješivu cjelinu (bez spojeva). Udubljenje za palac na stražnjem dijelu oštrice i hrapava površina drške omogućavaju siguran hvat (čvrsto držanje noža), čak u rukavicama i vlazi. Sadrži rupu za uzicu. Svakom nož fiksni pripada robusna kožna futrola. Model 02BA515 (Semi Skinner) sa stabilnim vrhom i trbušastim “Belly” oblikom oštrice nudi širok spektar primjene u lovu i na otvorenom općenito. Model 02BA516 (Drop Point) je odlična kombinacija praktičnosti, beskompromisne funkcionalnosti i privlačnog oblika s masivnom Drop Point oštricom. Model 02BA518 (Bowie Recurve) s finim vrhom i zakrivljenom oštricom u legendarnom Bowie stilu omogućava filigranski precizno rezanje.

Materijal: nehrđajući čelik 440-C, crna Kraton® drška, zaštita od klizanja
Ukupna dužina: 237 mm, oštrica 122 mm
Širina oštrice: 36 mm max.
Debljina oštrice: 4 mm max.
Širina drške: 28 – 45 mm
Debljina drške: 17 – 20 mm
Težina: 180 g

 

Više proizvoda iz kategorije pogledajte ovdje.

 

Više informacija možete pronaći na stranici proizvođača ovdje.

Težina 0.6 kg

Centar za postavke privatnosti

Koristimo kolačiće

Koristimo kolačiće (eng. „cookies“) za pružanje boljeg korisnickog iskustva. Nastavkom pregleda web-stranice slažete se s uvjetima korištenja.

Što je kolačić?
Kolačić je informacija spremljena na Vaše racunalo od strane web stranice koju posjetite. Kolačići obicno spremaju Vaše postavke, postavke za web stranicu, kao što su preferirani jezik ili adresa. Kasnije, kada opet otvorite istu web stranicu internetski preglednik šalje natrag kolačiće koji pripadaju toj stranici. Ovo omogucava stranici da prikaže informacije prilagodene Vašim potrebama.
Kolačići mogu spremati širok raspon informacija. Ipak, sve informacije mogu biti spremljene jedino ako Vi to omogucite – web stranice ne mogu dobiti pristup informacijama koji im niste omogucili i ne mogu pristupiti drugim datotekama na Vašem racunalu. Zadane aktivnosti spremanja i slanja kolačića Vama nisu vidljive. Ipak, možete promijeniti postavke internetskog preglednika tako da sami odaberete hocete li odobriti spremanje kolačića, da automatski pri zatvaranju internetskog preglednika obrišete spremljene kolačiće i slicno.

Kako onemoguciti kolačiće?
Iskljucivanjem kolačića odlucujete da li hocete dopustiti pohranjivanje kolačića na vašem racunalu. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u postavkama vašeg internetskog preglednika.
Ako onemogucite kolačiće, necete moci koristiti neke od funkcionalnosti na našim web stranicama.

Kakve kolačiće koriste naše stranice i zašto?
Naše stranice koristi kolačiće s primarnim ciljem kako bi naše web stranice vam omogucile bolje korisnicko iskustvo. Kolačići se koriste za pamcenje korisnickih podataka i postavki.

Kakvi još kolačići postoje na našim stranicama?
Postoji nekoliko vanjskih servisa koji korisniku spremaju limitirane kolačiće. Ovi kolačići postavljeni su za normalno funkcioniranje odredenih mogucnosti koje korisnicima olakšavaju pristup sadržaju. Trenutno omogucujemo kolačiće društvenih mreža (Facebook), servisa za mjerenje posjecenosti (Google Analytics i Gemius Audience) te oglašivackih mreža poput Google AdSensea.

Dodatne informacije
Trenutno postoji nekoliko web-stranica za iskljucivanje pohranjivanja kolačića za razlicite servise. Više informacija možete saznati na sljedecim poveznicama:
https://www.allaboutcookies.org/
https://www.youronlinechoices.eu/
https://www.aboutads.info/choices/