Kuhinjski nož Böker Core Professional Santoku s izdubljenim rubom

Njegovo ime znači “Tri vrline”, podjednako je pogodan za meso, ribu i povrće

Kuhinjski nož Böker Core Professional Santoku s izdubljenim rubom 130835

Što zajedničko imaju Trier, Wiesbaden, Münster i Lüneburg? Osim povijesnog gradskog središta, znamenitosti koje su poznate izvan granica regije i dugogodišnje tradicije kao važnih trgovačkih gradova, imaju i drugi važan aspekt. ​​Ovi su gradovi domovi izvrsnih trgovaca čeličnom robom, koji su kroz dugi niz godina izgradili svoj izniman ugled i poznati su zbog velikog izbora i vrhunske stručnosti.

Iskoristili smo desetljeća njihovog iskustva, odlične vještine i poznavanje svakodnevnih zahtjeva i potreba kuharskih i kuhinjskih entuzijasta u razvoju naših proizvoda serije Boker Core, u kombinaciji s gotovo 150 godina našeg iskustva kao tvornice noževa Solingen. Rezultat ovoga je proizvod dinamičnih linija, koji omogućuje izvrsno rukovanje i pritom ima sposobnost rezanja koja ostavlja bez daha te ga preporučuju vodeći trgovci.

Oštrica je napravljena od legure kroma, molibdena i vanadija (X50CrMoV15), savršeno prikladne za izradu vrhunskih kuhinjskih noževa. Oštrica je ručno kovana, strukturno optimizirana i dodatno ojačana do čvrstoće 58 HRC. Kako bi oštrici omogućili dulji radni vijek i kvalitetnije rezanje, nakon ručnog grubog poliranja oštrica je polirana do visokog sjaja.

Kovani podupirač osigurava siguran zahvat i štiti korisnika od mogućih ozljeda u slučaju klizanja. Posebna dizajnerska značajka svih noževa iz ove serije je nježno zaobljena “kralježnica”. To čini nož jednostavnim i ugodnim za rukovanje u bilo kojem položaju i sprječava neugodan pritisak na ruku – čak i ako se jak pritisak vrši na “kralježnicu”, na primjer, kada se radi “rock chop”.

Praktične i savršeno proporcionalne ručke od sintetike upotpunjuju cjelokupnu sliku. Noževi su visoko otporni na vlagu i mogu se bez problema koristiti i u profesionalnim restoranima. Osobito u kuhinji, higijena mora u svakom trenutku zadovoljiti najviše standarde.

Santoku je nož koji je također sve popularniji u Europi. Izvorno je japanski oblik oštrice za uslužni nož. U prijevodu, njegovo ime znači “Tri vrline”, podjednako je pogodan za meso, ribu i povrće. Zahvaljujući širokoj oštrici, Santoku je posebno jednostavan za rukovanje.

Tip: Kuhinjski nož
Ukupna dužina: 29,5 cm
Dužina oštrice: 16,5 cm
Materijal oštrice: X50CrMoV15
Materijal drške: Sintetika
Zaključavanje: Fiksni
Boja: Crna
Šifra artikla: 130835

 

 

Više proizvoda iz kategorije pogledajte ovdje.
Više informacija na stranici proizvođača možete pronaći ovdje.

Težina N/A
Dimenzije N/A
Narudžba

NARUČI