Set kuhinjskih noževa Core Professional Set 130875SET

Set kuhinjskih noževa Core Professional Set sadrži pet noževa serije Boker Core Professional : nož za ljuštenje,  mali kuhinjski nož, Chef`s nož, nož za kruh te oštrač noževa.

Set kuhinjskih noževa Core Professional Set 130875SET

Čvrsta oštrica izrađena je od legure krom-molibden-vanadij (X50CrMoV15), koja je savršena  za izradu vrhunskih kuhinjskih noževa, ručno je kovana  u Solingenu, strukturno optimizirana i zatim otvrdnuta na 58 HRC. Kako bi se oštrici omogućio duži vijek trajanja i još finiji rez, ručno  je  polirana.

Ergonomična drška osigurava sigurno držanje i štiti korisnika od mogućih ozljeda u slučaju klizanja. Posebna dizajnerska značajka svih noževa u ovoj seriji je nježno zaobljena oštrica. To čini nož laganim i ugodnim za rukovanje u bilo kojem položaju i sprječava neugodan pritisak na ruku.

Praktične i savršeno proporcionalne ručke izrađene su od sintetike i  dopunjuju cjelokupnu sliku. Noževi su vrlo otporni na vlagu, a također se bez oklijevanja mogu koristiti u profesionalnim restoranima. Posebno u kuhinji, higijena mora u svakom trenutku udovoljavati najvišim standardima.

Set kuhinjskih noževa Core Professional Set sadrži pet noževa serije Boker Core Professional : nož za guljenje,  mali kuhinjski nož, Chef`s nož, nož za kruh te oštrač noževa.

 

Set sadrži : 

Nož za guljenje : 19,5 cm – dužina oštrice : 9 cm
Mali kuharski nož : 28 cm – dužina oštrice : 16 cm
Nož za kruh : 32,8 cm – dužina oštrice : 20,7 cm
Chef´s nož : 34 cm – dužina oštrice 20,7 cm

 

Zašto odabrati ovaj kuhinjski set

Odabrani su svi noževi koji spadaju u osnovnu opremu koje treba svako kućanstvo. Visokokvalitetni noževi od nehrđajućeg čelika s kojim će svaka domaćica i iskusni kuhar biti impresionirani.

Tip: Kuhinjski nož
Materijal oštrice: X50CrMoV15
Materijal drške: Sintetika
Boja: Crna
Boja oštrice: Uncoated
Šifra artikla:130875SET

 

 

Više proizvoda iz kategorije pogledajte ovdje.
Više informacija na stranici proizvođača možete pronaći ovdje.

Težina 1.0 kg
Dimenzije 40 × 10 × 4 cm
Narudžba

NARUČI