Set kuhinjskih noževa Core Set Style 130780SET

Visokokvalitetni noževi od nehrđajućeg čelika s kojim će svaka domaćica i iskusni kuhar biti impresionirani.

Set kuhinjskih noževa Core Set Style 130780SET

Set kuhinjskih noževa Boker Core Set Style čija je oštrica izrađena od  X50CrMoV15 matrijala a drška je izrađena je od vrhunskog oraha, te dolazi s četiri noža iz serije Boker Core (nož za ljuštenje, mali kuharski nož, nož za kruh i kuharski nož). Nudi ekskluzivnu kombinaciju vrhunskih materijala, masivnog prirodnog drva i brušenog nehrđajućeg čelika.

Što je zajedničko gradu Trieru, Wiesbadenu, Münsteru i Lüneburgu? Osim povijesnog središta grada, znamenitosti koje su poznate izvan granica regije i dugogodišnje tradicije kao važni trgovački gradovi, oni dijele još jedan važan aspekt: ​​Ti su gradovi domovi izvrsnih trgovaca čeličnom keramikom, koji su izgradili svoju izvanrednu reputaciju tijekom mnogo godina zahvaljujući njihovom opsežnom odabiru i vrhunskoj stručnosti.

Iskoristili su njihovo desetljetno iskustvo, izvrsnu stručnost i fino usavršili potrebe ljubitelja kuhanja  u razvoju  proizvoda serije Boker Core, u kombinaciji s gotovo 150 godina iskustva kao tvornica noževa Solingen . Rezultat je proizvod s dinamičnim linijama, izvrsnim ergonomijom, savršenim prijanjajem u ruci i sposobnošću rezanja koji oduzima dah, a koji je dobio ocjenu kvalitete “koju preporučuju vodeći trgovci”.

Set sadrži : 

Nož za guljenje : 19,5 cm – dužina oštrice : 9 cm
Mali kuharski nož : 28 cm – dužina oštrice : 16 cm
Nož za kruh : 32,8 cm – dužina oštrice : 20,7 cm
Chef´s nož : 34 cm – dužina oštrice 20,7 cm

 

Zašto odabrati ovaj kuhinjski set

Odabrani su svi noževi koji spadaju u osnovnu opremu koje treba svako kućanstvo. Visokokvalitetni noževi od nehrđajućeg čelika s kojim će svaka domaćica i iskusni kuhar biti impresionirani.

Tip: Kuhinjski nož
Materijal oštrice: X50CrMoV15
Materijal drške: Drvo oraha
Boja: Smeđa
Boja oštrice: Uncoated
Šifra artikla:130780SET

 

 

Više proizvoda iz kategorije pogledajte ovdje.
Više informacija na stranici proizvođača možete pronaći ovdje.

Težina 1.0 kg
Dimenzije 40 × 10 × 4 cm
Narudžba

NARUČI