Mač Samuraj Magnum Blind Samurai 05ZS600

Japanski mač bez Tsuba-e

Mač Magnum Blind Samurai je prvotno bio u vlasništvu slijepog planinara. Bio je miran čovjek, ali mač ga je uvijek branio u slučaju opasnosti. Svladao je protivnike svojim sposobnostima i hrabrošću. Magnum Blind Samurai nema Tsubu i njegov dizajn podsjeća na Shirasaya-u. Na jednoj strani ručke dodana su dva neupadljiva otvora, uvijek naznačujući u kojem smjeru je rub usmjeren. Oštrica od čelika 1045 je ravna i nije tradicionalno zakrivljena. Ručka i korice su izrađeni od drveta i detaljno su obojeni.

Ukrasni ili kolekcionarski mač, nije prikladan za upotrebu!

 

Vrsta: Mač
Ukupna dužina: 105 cm
Dužina oštrice: 73,5 cm
Debljina oštrice: 6 mm
Težina: 1000 g
Materijal oštrice: 1045
Materijal ručke: Drvo
Kočnica: Fiksna
Boja: Crvena
Boja oštrice: Uncoated
Materijal korica: Drvo
Broj artikla: 05ZS600

Više proizvoda iz kategorije pogledajte ovdje.

Više informacija na stranici proizvođača možete pronaći ovdje.

Težina 1 kg
Dimenzije 115 × 11 × 11 cm

Centar za postavke privatnosti

Koristimo kolačiće

Koristimo kolačiće (eng. „cookies“) za pružanje boljeg korisnickog iskustva. Nastavkom pregleda web-stranice slažete se s uvjetima korištenja.

Što je kolačić?
Kolačić je informacija spremljena na Vaše racunalo od strane web stranice koju posjetite. Kolačići obicno spremaju Vaše postavke, postavke za web stranicu, kao što su preferirani jezik ili adresa. Kasnije, kada opet otvorite istu web stranicu internetski preglednik šalje natrag kolačiće koji pripadaju toj stranici. Ovo omogucava stranici da prikaže informacije prilagodene Vašim potrebama.
Kolačići mogu spremati širok raspon informacija. Ipak, sve informacije mogu biti spremljene jedino ako Vi to omogucite – web stranice ne mogu dobiti pristup informacijama koji im niste omogucili i ne mogu pristupiti drugim datotekama na Vašem racunalu. Zadane aktivnosti spremanja i slanja kolačića Vama nisu vidljive. Ipak, možete promijeniti postavke internetskog preglednika tako da sami odaberete hocete li odobriti spremanje kolačića, da automatski pri zatvaranju internetskog preglednika obrišete spremljene kolačiće i slicno.

Kako onemoguciti kolačiće?
Iskljucivanjem kolačića odlucujete da li hocete dopustiti pohranjivanje kolačića na vašem racunalu. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u postavkama vašeg internetskog preglednika.
Ako onemogucite kolačiće, necete moci koristiti neke od funkcionalnosti na našim web stranicama.

Kakve kolačiće koriste naše stranice i zašto?
Naše stranice koristi kolačiće s primarnim ciljem kako bi naše web stranice vam omogucile bolje korisnicko iskustvo. Kolačići se koriste za pamcenje korisnickih podataka i postavki.

Kakvi još kolačići postoje na našim stranicama?
Postoji nekoliko vanjskih servisa koji korisniku spremaju limitirane kolačiće. Ovi kolačići postavljeni su za normalno funkcioniranje odredenih mogucnosti koje korisnicima olakšavaju pristup sadržaju. Trenutno omogucujemo kolačiće društvenih mreža (Facebook), servisa za mjerenje posjecenosti (Google Analytics i Gemius Audience) te oglašivackih mreža poput Google AdSensea.

Dodatne informacije
Trenutno postoji nekoliko web-stranica za iskljucivanje pohranjivanja kolačića za razlicite servise. Više informacija možete saznati na sljedecim poveznicama:
https://www.allaboutcookies.org/
https://www.youronlinechoices.eu/
https://www.aboutads.info/choices/