Mač Samuraj Premium Gold

Vrhunski izrađen kolekcionarski mač

Mač Samuraj Premium Gold 05RY374

Mit o kovanim samurajskim mačevima je legendaran. Uz našu premium Samurai liniju, predstavljamo ekskluzivnu katanu od koje će srce sakupljača mačeva zakucati brže. Kovanjem svaki mač dobija jedinstveni dojam i dušu. Drška je obložena pravom kožom od raže koja se nalazi pod majstorski izrađenim namotom. Korica mača je u boji namota na dršci, izrađena od drveta s vrhunskim premazom laka.

Mač se isporučuje zajedno s tradicionalnom drvenom kutijom koja je obložena azijskom tkaninom. Kako bismo Vam omogućili da sačuvate vrijednost ovog mača zajedno s njim dolazi izvorni pribor za čišćenje i održavanje. Zlatno obojena ručka i korica lakirana zlatnom bojom čine uzbudljiv kontrast fino brušenoj oštrici (satin-finish) izrađenoj od ugljičnog čelika. Tsuba i okovi od masivnog mesinga su polirani (mirror-polished). Moguć je izbor između dvije različite tsube koje se isporučuju s mačem i koje se mogu lako promijeniti.

Tip: Mač
Ukupna dužina: 104 cm
Dužina oštrice: 73 cm
Težina: 1020 g
Materijal oštrice: ojačani čelik
Materijal drške: Rayskin
Kočnica: fiksni
Boja: Desert Tan
Boja oštrice: Uncoated
Item Number: 05RY374

Ukrasni ili kolekcionarski mač, nije prikladan za upotrebu!

Više proizvoda iz kategorije pogledajte ovdje.

Više informacija na stranici proizvođača možete pronaći ovdje.

Težina 1.6 kg
Dimenzije 120 × 20 × 15 cm

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Mač Samuraj Premium Gold 05RY374”

9 + five =

Možda će vam se također svidjeti…

Centar za postavke privatnosti

Koristimo kolačiće

Koristimo kolačiće (eng. „cookies“) za pružanje boljeg korisnickog iskustva. Nastavkom pregleda web-stranice slažete se s uvjetima korištenja.

Što je kolačić?
Kolačić je informacija spremljena na Vaše racunalo od strane web stranice koju posjetite. Kolačići obicno spremaju Vaše postavke, postavke za web stranicu, kao što su preferirani jezik ili adresa. Kasnije, kada opet otvorite istu web stranicu internetski preglednik šalje natrag kolačiće koji pripadaju toj stranici. Ovo omogucava stranici da prikaže informacije prilagodene Vašim potrebama.
Kolačići mogu spremati širok raspon informacija. Ipak, sve informacije mogu biti spremljene jedino ako Vi to omogucite – web stranice ne mogu dobiti pristup informacijama koji im niste omogucili i ne mogu pristupiti drugim datotekama na Vašem racunalu. Zadane aktivnosti spremanja i slanja kolačića Vama nisu vidljive. Ipak, možete promijeniti postavke internetskog preglednika tako da sami odaberete hocete li odobriti spremanje kolačića, da automatski pri zatvaranju internetskog preglednika obrišete spremljene kolačiće i slicno.

Kako onemoguciti kolačiće?
Iskljucivanjem kolačića odlucujete da li hocete dopustiti pohranjivanje kolačića na vašem racunalu. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u postavkama vašeg internetskog preglednika.
Ako onemogucite kolačiće, necete moci koristiti neke od funkcionalnosti na našim web stranicama.

Kakve kolačiće koriste naše stranice i zašto?
Naše stranice koristi kolačiće s primarnim ciljem kako bi naše web stranice vam omogucile bolje korisnicko iskustvo. Kolačići se koriste za pamcenje korisnickih podataka i postavki.

Kakvi još kolačići postoje na našim stranicama?
Postoji nekoliko vanjskih servisa koji korisniku spremaju limitirane kolačiće. Ovi kolačići postavljeni su za normalno funkcioniranje odredenih mogucnosti koje korisnicima olakšavaju pristup sadržaju. Trenutno omogucujemo kolačiće društvenih mreža (Facebook), servisa za mjerenje posjecenosti (Google Analytics i Gemius Audience) te oglašivackih mreža poput Google AdSensea.

Dodatne informacije
Trenutno postoji nekoliko web-stranica za iskljucivanje pohranjivanja kolačića za razlicite servise. Više informacija možete saznati na sljedecim poveznicama:
https://www.allaboutcookies.org/
https://www.youronlinechoices.eu/
https://www.aboutads.info/choices/