Mač Samuraj - Magnum Black Samurai 05ZS9519

05ZS9519 – Mač Samuraj – Magnum Black Samurai

Mač Samuraj – Magnum Black Samurai izuzetan je i bogato ukrašen kolekcionarski mač koji može postati zvijezda vaše čitave kolekcije. Čak i unutar drvene obojene crne korice Black Samurai izgleda impresivno. Na korici su ručno klesani kanji (znakove) “Velikodušnost, suosjećanje i iskrenost”.

Kad izvlačite mač s ukrasnim reznom rubom i ručkom od ojačanog čelika, otkrivaju se dodatni kanji znakovi koji su duboko utisnuti u oštricu. Ti znakovi znače: “Od davnina Bog je s onima koji služe časno i dostojanstveno”. Antracitna tsuba i tradicionalno zamotana ručka zaključuju dostojanstveni dojam.

Mač dolazi s drvenim postoljem za mačeve.

Ukrasni ili kolekcionarski mač, Mač Samuraj – Magnum Black Samurai nije prikladan za upotrebu!

Ukupna duljina: 98 cm
Duljina oštrice: 58 cm
Debljina oštrice: 3,9 mm
Težina: 775 g
Materijal oštrice: ojačani čelik
Kočnica: Fiksni
Boja: Crna
Boja oštrice: Uncoated

 

Više proizvoda iz kategorije ovdje

 

Povijest Katane

Katana je japanski mač kojeg karakterizira zakrivljena jednokrilna oštrica s kružnim ili četvrtastim štitnikom i dugačkim zahvatom za prihvat dviju ruku. Koristili su je samuraji drevnog i feudalnog Japana. Katana se odnosi na obitelj mačeva poznatih kao nihontō koji imaju oštricu duljine (nagasa) veću od 2 shakua, približno 60 cm (24 inča). Katane su tradicionalno izrađene od specijaliziranog japanskog čelika koji se zove tamahagane.

Težina 1.5 kg

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Mač Samuraj – Magnum Black Samurai 05ZS9519”

20 − 13 =