Maramica protiv komaraca, krpelja i insekata, Ballistol Stichfrei

Štiti do 6 sati od uboda komaraca, tropskih komaraca, tigrastih komaraca, ce-ce muha, tropskih insekata i krpelja

Ballistolova maramica protiv komaraca, krpelja i insekata vas pouzdano štiti do 6 sati od uboda komaraca, tropskih komaraca, tigrastih komaraca, ce-ce muha, tropskih insekata, krpelja i niza drugih nametnika. Dovoljno ju je razmazati na što veću površinu i bezbrižno provoditi vrijeme u područjima gdje postoji velik broj insekata. Za zaštitu lica lagano razmažite po licu. Ova zaštita protiv komaraca, krpelja i insekata je toksikološki potpuno bezopasna te se uspješno koristi na svim kontinentima i u svim klimatskim uvjetima.

Rezultat dermatoloških testiranja je : “Vrlo dobar”.

Mješavina biljnih ulja djeluje blagotvorno na vašu kožu, štiti ju od dehidracije te ima iznimno ugodan miris. UV-B filter štiti vašu kožu od štetnog utjecaja sunčevih zraka. Idealno za svakog planinara, ribiča, lovca, biciklista, šetača, kupača i nezamjenjiv partner svakome tko se želi osigurati od uboda neželjenih insekata.

Ballistolov Stichfrei, maramica protiv komaraca, krpelja i insekata su testirali lovci, ribiči i planinari te su njihove preporuke i iznimno zadovoljstvo samim proizvodom bili razlog zbog kojeg je Argus elektronika d.o.o. odlučila uvrstiti ovaj proizvod u svoj prodajni asortiman.

Odgovorno tvrdimo da je ovo sredstvo jedno od najefikasnijh načina zaštite od neželjnih uboda!

Dodatnu zaštitu pogledati ovdje. 

Više iz ponude Ballistol ponude pogledajte ovdje.

Težina 0.05 kg