Rastjerivač ptica LS-2001

Koristi zvukove ptica grabežljivica, pokriva površinu do 4.000 m2

Rastjerivač ptica LS-2001 će ispuštati zvukove jastrebova, sokola i sova kako bi preplašio i otjerao vrapce, golubove, vrane, djetliće, lastavice, galebove i niz drugih štetočina s vašeg posjeda. Ova humana i ekološki prihvatljiva metoda će vas riješiti problema koje sa sobom donose ptice štetočine i to bez ikakvog utjecaja na zdravlje ljudi i kućnih ljubimaca. Uređaj je djelotvoran i protiv glodavaca i zečeva. S PIR senzorom, rastjerivač ptica se može upotrijebiti i kao alarm nedopuštenog ulaza na vaš posjed. Detektirati će svaki prolazak u dometu i aktivirati rastjerivač ptica. Potenciometar za podešavanje glasnoće je dio uređaja.

Ptice, štakori, miševi i zečevi imaju iznimno razvijen sluh te su konstantno na oprezu od prirodnih grabežljivaca iz njihovog staništa. Ukoliko čuju glasanje svojih prirodnih neprijatelja ili zvuk napada na drugu životinju, njihov instinkt ih tjera u bijeg. Mnoge ptice, uključujući vrapce, golubove, vrane, djetliće, lastavice, galebove kao i većinu glodavaca, najčešće napadaju sove, jastrebovi ili sokoli.

Rastjerivač ptica koristi digitalno poboljšane snimke pravih ptica grabežljivica i dopunjuje ih sa snimkama ptica u opasnosti, kako bi ptice nametnike zavarao kako su u velikoj i neizbježnoj opasnosti. Zbog toga, nametnici bježe iz područja koje štiti rastjerivač ptica, te ako se i vrate, ponovno će čuti iste zvukove.

Oblik: prenosiv, za otvorene prostore
Mjere: 90 x 170 x 120 mm
Težina: 280 g bez adaptera
Zvuk: snimke pravih ptica grabežljivica i ptica u opasnosti
Jačina zvuka: 130 dB
Površina djelovanja: do 4.000 m2
Kut djelovanja senzora: 130º
Domet senzora: 10 m
Napajanje: Adapter; output 12VDC, 400mA
Načini rada: automatski i na PIR senzor

Patent
USA Patent No.: US6,285,630 B1
Germany Patent No.: 4 00 09 869.5
UK Patent No.:UK 2362309

Ostale rastjerivače pogledajte ovdje.

Ultrazvučni rastjerivač pogledajte ovdje.

Težina 0.8 kg