Sprej za samoobranu Anti-Hund, protiv pasa 50 ml

Sprej za obranu od napada pasa, šireg raspršenja.

Anti-Hund sprej protiv napada pasa 50 ml

Sprej protiv napada pasa Anti-Hund pruža pouzdanu zaštitu protiv svih oblika napada i ugriza pasa. Rekreativci, šetaći, poštari i djeca su često žrtve napada agresivnih pasa. Takvi psi, ovisno o veličini, mogu prouzročiti teške ozljede s ozbiljnim posljedicama, trajnu unakaženost, gušenje ili smrt.

Anti-Hund, sprej protiv napada pasa 50 ml je pri uporabi brz i učinkovit: kratkim pritiskom na gumb spreja, on će raspršiti sadržaj izravno po njušci i očima pasa. Na taj način će svaki agresivan pas biti odmah spriječen da dalje napada, grize i laje. Anti-Hund sprej s posebnom kombinacijom aktivnih tvari CN i CS namijenjen je vašoj sigurnosti i prilagođen je osjetljivijem psećem njuhu. Zbog toga se ne preporuča kao zaštitno sredstvo od napada ljudi ili divljih životinja.

Sadržaj u bočici je dostatan za barem 6 izbačaja po 1 sekundu dometa 4 m. Dimenzija bočice je 112 x 35 mm.

NE DOZVOLITE AGRESIVNIM PSIMA DA VAM SE PRIBLIŽE !

PROIZVOD JE ISKLJUČIVO NAMIJENJEN ZA UPORABU U SVRHU SAMOOBRANE. KUPNJOM PROIZVODA PREUZIMATE NA SEBE ODGOVORNOST UPORABE, NOŠENJA I KORIŠTENJA PROIZVODA U SKLADU SA ZAKONOM O ORUŽJU DRŽAVE U KOJOJ UREĐAJ KORISTITE. ARGUS ELEKTRONIKA D.O.O. SE IZUZIMA DO NAJVIŠE ZAKONOM DOPUŠTENE ODGOVORNOSTI ZA MOGUĆE NEŽELJENE POSLJEDICE NASTALE NESTRUČNIM RUKOVANJEM, NEPRIDRŽAVANJEM UPUTA I ZAKONA O ORUŽJU OD STRANE KRAJNJEG KUPCA.

 

Više proizvoda pogledajte ovdje.
Težina 0.05 kg