Papreni sprej First Defense MK-3 Bag System

Papreni sprej koji se može koristiti u svim pozicijama.

Papreni sprej za samoobranu First Defense MK-3 Bag System od DEF-TECa je nova i poboljšana verzija klasičnih sprejeva za samoobranu. First Defense je u obliku paprenog spreja koji je prvenstveno namijenjen uporabi u službene svrhe. Ovaj sprej za samoobranu se može koristiti u svim pozicijama – u standardnom veritkalnom držanju/izbačaju i horizontalnom držanju/izbačaju. Jaka zaštitna kapica osigurava sigurno nošenje u futroli ili torbici bez mogućnosti slučajne aktivacije.

Tvrtka DEF-TEC Defense Technology GmbH osnovana je u Frankfurtu 1994. godine i specijalizirala se za razvoj visoko učinkovitih sprejeva za samoobranu u širokom rasponu mogućnosti. Bez obzira je li vam potreban gel, sprej, mlaz ili drugo rješenje, profesionalni korisnik će pronaći pravu opciju i veličinu za svaku situaciju.

Dugoročno iskustvo DEF-TECa u opskrbi policije i i snaga UN-a garantira pouzdanost i učinkovitost u svim proizvodima.

Sadržaj Papreni sprej za samoobranu First Defense MK-3 Bag System: 30 ml. Domet do 6 metara. Promjer 3,7 cm. Dužina 11 cm.

PROIZVOD JE ISKLJUČIVO NAMIJENJEN ZA UPORABU U SVRHU SAMOOBRANE. KUPNJOM PROIZVODA PREUZIMATE NA SEBE ODGOVORNOST UPORABE, NOŠENJA I KORIŠTENJA PROIZVODA U SKLADU SA ZAKONOM O ORUŽJU DRŽAVE U KOJOJ UREĐAJ KORISTITE. ARGUS ELEKTRONIKA D.O.O. SE IZUZIMA DO NAJVIŠE ZAKONOM DOPUŠTENE ODGOVORNOSTI ZA MOGUĆE NEŽELJENE POSLJEDICE NASTALE NESTRUČNIM RUKOVANJEM, NEPRIDRŽAVANJEM UPUTA I ZAKONA O ORUŽJU OD STRANE KRAJNJEG KUPCA.
Više proizvoda pogledajte ovdje.
Težina 0.2 kg

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Papreni sprej za samoobranu First Defense MK-3 Bag System”

18 − eight =