Papreni sprej TW1000 Pepper-Fog Standard 63 ml - magla

Konusno raspršivanje (magla) na udaljenost 2-3 metra, trostruka mlaznica

Papreni sprej TW1000 Pepper-Fog Standard 63 ml – magla

Papreni sprej za sve namjene

Papreni sprej TW1000 Pepper-Fog velikog kapaciteta i kompaktnih dimenzija lako stane u svaki džep te ga možete uvijek nositi sa sobom. Sprej je opremljen trostrukom mlaznicom koja stvara snažni mlaz raspršivača.

Zaštita protiv slučajne aktivacije

Zaštitna kapica ima udubljeni okidač, koji spriječava slučajno aktiviranje. Dodatno, poklopac posebnog oblika štiti korisnika od samokontaminacije.

Konusni mlaz raspršivača

Sprejevi za samoobranu TW1000 Pepper-Fog stvaraju snažan mlaz raspršivača koji proizvodi konusno širenje nadražujućeg sredstva, što olakšava pogađanje ciljeva u pokretu. Konusni način raspršivanja spreja povećava vjerojatnost pogotka i dovodi do potpune iritacije očiju i respiratornih organa napadača. Smanjena vjerojatnost promašaja napadača zbog nepreciznog ciljanja.

Karakteristike

Nadražujuće sredstvo: Prirodni ekstrakt čilija OC (Oleoresin Capsicum)

Sadržaj: 63 ml
Uzorak raspršivanja: konusni mlaz raspršivača
Domet: 2 – 3 m
Značajke: zaštitna kapa s uvučenim okidačem, trostruka mlaznica
Dimenzije: V 117 mm, Ø 35 mm
Težina: 68 g

Više proizvoda iz kategorije pogledajte ovdje.

Više informacija na stranici proizvođača možete pronaći ovdje.

PROIZVOD JE ISKLJUČIVO NAMIJENJEN ZA UPORABU U SVRHU SAMOOBRANE. KUPNJOM PROIZVODA PREUZIMATE NA SEBE ODGOVORNOST UPORABE, NOŠENJA I KORIŠTENJA PROIZVODA U SKLADU SA ZAKONOM O ORUŽJU DRŽAVE U KOJOJ UREĐAJ KORISTITE. ARGUS ELEKTRONIKA D.O.O. SE IZUZIMA DO NAJVIŠE ZAKONOM DOPUŠTENE ODGOVORNOSTI ZA MOGUĆE NEŽELJENE POSLJEDICE NASTALE NESTRUČNIM RUKOVANJEM, NEPRIDRŽAVANJEM UPUTA I ZAKONA O ORUŽJU OD STRANE KRAJNJEG KUPCA.

 

Težina 0.068 kg
Dimenzije 3.5 × 3.5 × 11.7 cm
Posebna ponuda

Pojedinačno, 3+1 GRATIS