Papreni sprej za samoobranu Pfeffer KO 15 ml, lipstick blister

Sprej za samoobranu Pfeffer KO od 15 ml, šireg raspršenja.

Papreni sprej za samoobranu Pfeffer KO 15 ml, lipstick blister

Papreni sprej za samoobranu Pfeffer KO 15 ml, lipstick je najučinkovitiji sprej za samoobranu na bazi papra. Sadrži vrlo jak prirodni koncentrat OC. Efikasno onesposobljava svaku divlju životinju. Idealna je obrana dok boravite, hodate ili trčite na otvorenom, u šumi ili divljini. Papreni sprej za samoobranu Pfeffer KO 15 ml, lipstick nije učinkovit samo pri napadu životinja, nego i pri napadu nasilnih osoba. U Švicarskoj, Austriji, Belgiji, SAD-u itd. se potpuno odobrava za samoobranu, a u nekim državama ga koristi i policija.  Pfeffer KO 15 ml, lipstick je namijenjen vašoj sigurnosti.

Pfeffer-KO lipstick 15 ml stvara mlaz širi od JET-a, a uži od FOG-a dosega 4 metra. Za sigurnu je primjenu u rizičnim situacijama. Za cca. 2 sekunde izbačaja.

Pfeffer-KO lipstick 15 m je potpuno razgradiv u prirodi i nije štetan ozonu. Iznimno male dimenzije bočice : visina 9 cm, promjer bočice 2 cm.

U Hrvatskoj se dozvoljava slobodna prodaja i korištenje svih naših sprejeva isključivo za samoobranu. Svaki sprej ima praktičnu kvačicu za nošenje u džepu jakne ili na remenu. Bočice na sebi imaju zaštitni poklopac. Ispitani su u mnogim institutima za toksikologiju. Ako se propisno upotrebljavaju, nisu štetni za zdravlje.

PROIZVOD JE ISKLJUČIVO NAMIJENJEN ZA UPORABU U SVRHU SAMOOBRANE. KUPNJOM PROIZVODA PREUZIMATE NA SEBE ODGOVORNOST UPORABE, NOŠENJA I KORIŠTENJA PROIZVODA U SKLADU SA ZAKONOM O ORUŽJU DRŽAVE U KOJOJ UREĐAJ KORISTITE. ARGUS ELEKTRONIKA D.O.O. SE IZUZIMA DO NAJVIŠE ZAKONOM DOPUŠTENE ODGOVORNOSTI ZA MOGUĆE NEŽELJENE POSLJEDICE NASTALE NESTRUČNIM RUKOVANJEM, NEPRIDRŽAVANJEM UPUTA I ZAKONA O ORUŽJU OD STRANE KRAJNJEG KUPCA.
Više proizvoda iz kategorije Suzavci pogledajte ovdje.

Pratite nas na društvenim mrežama

Facebook Instagram Twitter

Težina 0.2 kg