Papreni sprej za samoobranu u gelu, First Defense MK-3 DEF-TEC

Papreni sprej za samoobranu u gelu, u bočici od 50 ml.

Papreni sprej za samoobranu u gelu, First Defense MK-3 DEF-TEC je nova i poboljšana verzija klasičnih sprejeva za samoobranu u obliku paprenog gela. Zbog korištenja gela, korisnik može podesiti ciljanu metu koja je nakon kontakta jasno označena. Kao rezultat toga, imate prednost kod ponovnog ciljanja prilikom eventualnog drugog izbačaja. Gel se zadržava na ciljanoj meti mnogo duže od klasičnih sprejeva. Učinak paprenog gela može se pojačati uslijed brisanja i trljanja zahvaćenog područja .

Tvrtka DEF-TEC Defense Technology GmbH osnovana je u Frankfurtu 1994. godine i specijalizirala se za razvoj visoko učinkovitih sprejeva za samoobranu u širokom rasponu mogućnosti. Bez obzira je li vam potreban gel, sprej, mlaz ili drugo rješenje, profesionalni korisnik će pronaći pravu opciju i veličinu za svaku situaciju.

Dugoročno iskustvo DEF-TECa u opskrbi policije i i snaga UN-a garantira pouzdanost i učinkovitost u svim proizvodima.

Papreni sprej za samoobranu u gelu, First Defense MK-3 DEF-TEC

Sadržaj: 50 ml

Domet 6 metara

Promjer 3,7 cm

Dužina 11 cm.

PROIZVOD JE ISKLJUČIVO NAMIJENJEN ZA UPORABU U SVRHU SAMOOBRANE. KUPNJOM PROIZVODA PREUZIMATE NA SEBE ODGOVORNOST UPORABE, NOŠENJA I KORIŠTENJA PROIZVODA U SKLADU SA ZAKONOM O ORUŽJU DRŽAVE U KOJOJ UREĐAJ KORISTITE. ARGUS ELEKTRONIKA D.O.O. SE IZUZIMA DO NAJVIŠE ZAKONOM DOPUŠTENE ODGOVORNOSTI ZA MOGUĆE NEŽELJENE POSLJEDICE NASTALE NESTRUČNIM RUKOVANJEM, NEPRIDRŽAVANJEM UPUTA I ZAKONA O ORUŽJU OD STRANE KRAJNJEG KUPCA.
Više proizvoda pogledajte ovdje.
Težina 0.2 kg