Sprej protiv pasa TW1000 Pepper Contra-Dog Top-Hit 30 ml - magla

Konusno raspršivanje (magla) na udaljenost 2-3 metra

Sprej protiv pasa TW1000 Pepper Contra-Dog Top-Hit 30 ml – magla

Papreni sprej protiv napada pasa

Sprej protiv pasa TW1000 Pepper Contra-Dog praktičnog tankog oblika kojeg s lakoćom držite u ruci ili jakni. Njegova praktična kopča omogućava brzu upotrebu kad god je potrebno.

Zaštitna kapica protiv slučajne aktivacije

Zaštitna kapica ima uvučeni okidač koji sprječava nenamjerno pražnjenje, a opremljena je i vrlo korisnom kopčom. Zbog posebnog oblika kapice, sprej se automatski drži u ispravnom položaju i raspršuje se u smjeru napadača kada se aktivira.

Konusni mlaz raspršivača – magla

Sprejevi za samoobranu TW1000 Pepper Contra-Dog stvaraju snažan mlaz raspršivača koji proizvodi konusno širenje nadražujućeg sredstva, što olakšava pogađanje ciljeva u pokretu. Konusni način raspršivanja spreja povećava vjerojatnost pogotka i dovodi do potpune iritacije očiju i respiratornih organa napadača. Smanjena vjerojatnost promašaja napadača zbog nepreciznog ciljanja.

Karakteristike

Nadražujuće sredstvo: Prirodni ekstrakt čilija OC (Oleoresin Capsicum)

Sadržaj: 30 ml
Uzorak raspršivanja: konusni mlaz raspršivača
Domet: 2 – 3 m
Značajke: zaštitna kapa s uvučenim okidačem i kopčom
Dimenzije: V 120 mm, Ø 25 mm
Težina: 36 g

Više proizvoda iz kategorije pogledajte ovdje.

PROIZVOD JE ISKLJUČIVO NAMIJENJEN ZA UPORABU U SVRHU SAMOOBRANE. KUPNJOM PROIZVODA PREUZIMATE NA SEBE ODGOVORNOST UPORABE, NOŠENJA I KORIŠTENJA PROIZVODA U SKLADU SA ZAKONOM O ORUŽJU DRŽAVE U KOJOJ UREĐAJ KORISTITE. ARGUS ELEKTRONIKA D.O.O. SE IZUZIMA DO NAJVIŠE ZAKONOM DOPUŠTENE ODGOVORNOSTI ZA MOGUĆE NEŽELJENE POSLJEDICE NASTALE NESTRUČNIM RUKOVANJEM, NEPRIDRŽAVANJEM UPUTA I ZAKONA O ORUŽJU OD STRANE KRAJNJEG KUPCA.
Težina 0.040 kg
Dimenzije 2.5 × 2.5 × 12 cm
Posebna ponuda

Pojedinačno, 3+1 GRATIS