Argus Elektronika d.o.o.

Informacije o tvrtki

Argus Elektronika d.o.o. - web trgovina - Dobojska 36a, Zagreb

Argus elektronika je osnovana 1999. godine i bavi se uvozom, izvozom, veleprodajom i maloprodajom različitih sredstava za samoobranu (suzavci, papreni sprejevi, sprejevi za samoobranu, elektrošokeri, osobni alarmi, raspršivači paprenih gelova itd.), bejzbolskih palica, rasklopnih i fiksnih noževa, taktičkih lampi, baterija i punjača baterija, naglavnih lampi, krovnih nosača i kutija, GPS uređaja za praćenje pasa i mačaka, rastjerivača nametnika, rastjerivača miševa, štakora, ptica, krtica, pasa, te ogrlica za dresuru i treniranje pasa.
Naši su dobavljači svjetski ugledni proizvođači iza kojih stoji tradicija, kvaliteta i pouzdanost. Zahvaljujući politici našeg poduzeća u mogućnosti smo ponuditi odlične cijene za robu koju prodajemo. Naši su kupci poduzeća koja se bave daljnjom distribucijom i prodajom istih, te svi privatni kupci koji se dovezu ili došeću do Dobojske 36a u Zagrebu gdje je naš ured i maloprodaja.

ARGUS elektronika d.o.o. za trgovinu i usluge
Adresa maloprodaje: Dobojska 36a, Zagreb, Croatia
Tel./fax: +385 1 3097 084
e-mail: argus.elektronika@inet.hr
OIB: 76873118561 (MB: 1426940)
Žiro račun: 2360000-1101393585 (Zagrebačka banka)
IBAN: HR8523600001101393585
Broj registra kod Trgovačkog suda: Tt-99/230-3
MBS: 080274754
Sjedište: Nova cesta 28/1, Zagreb
Radno vrijeme: Ponedjeljak – Petak od 9 do 17 h.
Subotom, nedjeljom, praznicima i blagdanima ne radimo.

Centar za postavke privatnosti

  Koristimo kolačiće

  Koristimo kolačiće (eng. „cookies“) za pružanje boljeg korisnickog iskustva. Nastavkom pregleda web-stranice slažete se s uvjetima korištenja.

  Što je kolačić?
  Kolačić je informacija spremljena na Vaše racunalo od strane web stranice koju posjetite. Kolačići obicno spremaju Vaše postavke, postavke za web stranicu, kao što su preferirani jezik ili adresa. Kasnije, kada opet otvorite istu web stranicu internetski preglednik šalje natrag kolačiće koji pripadaju toj stranici. Ovo omogucava stranici da prikaže informacije prilagodene Vašim potrebama.
  Kolačići mogu spremati širok raspon informacija. Ipak, sve informacije mogu biti spremljene jedino ako Vi to omogucite – web stranice ne mogu dobiti pristup informacijama koji im niste omogucili i ne mogu pristupiti drugim datotekama na Vašem racunalu. Zadane aktivnosti spremanja i slanja kolačića Vama nisu vidljive. Ipak, možete promijeniti postavke internetskog preglednika tako da sami odaberete hocete li odobriti spremanje kolačića, da automatski pri zatvaranju internetskog preglednika obrišete spremljene kolačiće i slicno.

  Kako onemoguciti kolačiće?
  Iskljucivanjem kolačića odlucujete da li hocete dopustiti pohranjivanje kolačića na vašem racunalu. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u postavkama vašeg internetskog preglednika.
  Ako onemogucite kolačiće, necete moci koristiti neke od funkcionalnosti na našim web stranicama.

  Kakve kolačiće koriste naše stranice i zašto?
  Naše stranice koristi kolačiće s primarnim ciljem kako bi naše web stranice vam omogucile bolje korisnicko iskustvo. Kolačići se koriste za pamcenje korisnickih podataka i postavki.

  Kakvi još kolačići postoje na našim stranicama?
  Postoji nekoliko vanjskih servisa koji korisniku spremaju limitirane kolačiće. Ovi kolačići postavljeni su za normalno funkcioniranje odredenih mogucnosti koje korisnicima olakšavaju pristup sadržaju. Trenutno omogucujemo kolačiće društvenih mreža (Facebook), servisa za mjerenje posjecenosti (Google Analytics i Gemius Audience) te oglašivackih mreža poput Google AdSensea.

  Dodatne informacije
  Trenutno postoji nekoliko web-stranica za iskljucivanje pohranjivanja kolačića za razlicite servise. Više informacija možete saznati na sljedecim poveznicama:
  https://www.allaboutcookies.org/
  https://www.youronlinechoices.eu/
  https://www.aboutads.info/choices/

  Argus Elektronika d.o.o.