Papreni sprej TW1000 Pepper-Jet Super-Gigant 400 ml - mlaz tekućine

Izbacuje mlaz tekućine na udaljenost od 5-6 metara

Papreni sprej TW1000 Pepper-Jet Super-Gigant 400 ml – mlaz tekućine

Profesionalni uređaj s maksimalnim dometom i kapacitetom

Papreni sprej TW1000 Pepper-Jet Super-Gigant najmoćniji je sprej za papar u našem asortimanu. Opremljen je balističkim mlazom tekućine i ispušta svoju aktivnu tvar s velikom preciznošću. Sprej možete držati na dohvat ruke na ulaznom dijelu vaše kuće ili na noćnom ormariću. Zahvaljujući novo dizajniranom držaču, optimiziran je za rad s jednom rukom, a samim tim i pogodan za profesionalnu uporabu u zaštitarskoj industriji. Posebni mlaznica velikog dometa osigurava maksimalne performanse prskanja.

Ergonomski držač u obliku drške pištolja s automatskim sigurnosnim poklopcem s oprugom optimiziran za brzi rad jednom rukom.

Idealna zaštita od slučajnog aktiviranja. Inteligentni sustav s preklopnim poklopcem poduprtim oprugom. Kad pritisnete gumb za otpuštanje, palcem pomaknite poklopac prema gore. Poklopac se zatim automatski vraća u početni položaj.

Optički indikator prve uporabe

Nakon aktiviranja, optički indikator prve uporabe automatski se uklanja i pokazuje je li uređaj već korišten.

Balistički mlaz tekućine

Papreni sprej za samoobranu TW1000 Pepper-Jet stvara balistički mlaz tekućine s vrlo velikim dometom, te omogućuje visoko precizno prskanje. U slučaju opasnosti usmjerite mlaz tekućine izravno u oči napadača kako biste učinkovito odbili napad. Zahvaljujući usmjerenosti izbačenog mlaza, neposredno okruženje napadača nije jako pogođeno. Budući da mlaz tekućine ne stvara maglu, njegov smjer ostaje stabilan čak i u vjetrovitim uvjetima.

Karakteristike

Nadražujuće sredstvo: Prirodni ekstrakt čilija OC (Oleoresin Capsicum)

Sadržaj: 400 ml
Uzorak raspršivanja: balistički mlaz tekućine
Domet: 5 – 6 m
Značajke: preklopni sigurnosni poklopac, indikator prve upotrebe, mlaznica velikog dometa
Dimenzije: V 255 mm, Ø 66 mm
Težina: 509 g

Više proizvoda iz kategorije pogledajte ovdje.

Više informacija na stranici proizvođača možete pronaći ovdje.

PROIZVOD JE ISKLJUČIVO NAMIJENJEN ZA UPORABU U SVRHU SAMOOBRANE. KUPNJOM PROIZVODA PREUZIMATE NA SEBE ODGOVORNOST UPORABE, NOŠENJA I KORIŠTENJA PROIZVODA U SKLADU SA ZAKONOM O ORUŽJU DRŽAVE U KOJOJ UREĐAJ KORISTITE. ARGUS ELEKTRONIKA D.O.O. SE IZUZIMA DO NAJVIŠE ZAKONOM DOPUŠTENE ODGOVORNOSTI ZA MOGUĆE NEŽELJENE POSLJEDICE NASTALE NESTRUČNIM RUKOVANJEM, NEPRIDRŽAVANJEM UPUTA I ZAKONA O ORUŽJU OD STRANE KRAJNJEG KUPCA.

 

Težina 0.509 kg
Dimenzije 6.6 × 6.6 × 25.5 cm
Posebna ponuda

Pojedinačno, 3+1 GRATIS