Papreni sprej TW1000 Pepper-Gel 400 ml - mlaz gela

Izbacuje precizan mlaz gela na udaljenost 5-6 metara

Papreni sprej TW1000 Pepper-Gel 400 ml – mlaz gela

Papreni sprej TW1000 Pepper-Gel 400 ml je profesionalni uređaj s maksimalnim dometom i kapacitetom – s mlazom gela

Najsnažniji papreni sprej u našoj paleti proizvoda. Opremljen vrlo fokusiranim mlazom gela, raspršivač precizno ispušta aktivnu tvar. Zahvaljujući novo dizajniranom držaču, optimiziran je za rad s jednom rukom, a samim tim i pogodan za profesionalnu uporabu u zaštitarskoj industriji. Posebna mlaznica velikog dometa osigurava maksimalne performanse prskanja.

Ergonomski držač u obliku drške pištolja s automatskim sigurnosnim poklopcem s oprugom optimiziran za brzi rad jednom rukom.

Idealna zaštita od slučajnog aktiviranja. Inteligentni sustav s preklopnim poklopcem poduprtim oprugom. Kad pritisnete gumb za otpuštanje, palcem pomaknite poklopac prema gore. Poklopac se zatim automatski vraća u početni položaj.

Optički indikator prve uporabe

Nakon aktiviranja, optički indikator prve uporabe automatski se uklanja i pokazuje je li uređaj već korišten.

Precizan mlaz gela

Sprejevi za samoobranu TW1000 Pepper-Gel proizvode kompaktni balistički mlaz gela maksimalnog dometa, koji zahvaljujući visokoj viskoznosti ostaje stabilan čak i u vjetrovitim uvjetima. Precizan mlaz omogućuje precizno prskanje, a njegova sjajna svojstva prianjanja stvaraju dugotrajni učinak. Budući da TW1000 Pepper-Gel ne stvara maglu, kontaminacija izvan područja djelovanja je minimalna čak i u zatvorenim prostorima. Ako se nalazite u opasnosti usmjerite mlaz tekućine izravno u oči napadača kako biste se učinkovito zaštitili od napada.

Karakteristike

Nadražujuće sredstvo: Prirodni ekstrakt čilija OC (Oleoresin Capsicum)

Sadržaj: 400 ml
Uzorak raspršivanja: precizan mlaz gela
Domet: 5 – 6 m
Značajke: preklopni sigurnosni poklopac, indikator prve upotrebe
Dimenzije: V 255 mm, Ø 66 mm
Težina: 576 g

Više proizvoda iz kategorije pogledajte ovdje.

Više informacija na stranici proizvođača možete pronaći ovdje.

PROIZVOD JE ISKLJUČIVO NAMIJENJEN ZA UPORABU U SVRHU SAMOOBRANE. KUPNJOM PROIZVODA PREUZIMATE NA SEBE ODGOVORNOST UPORABE, NOŠENJA I KORIŠTENJA PROIZVODA U SKLADU SA ZAKONOM O ORUŽJU DRŽAVE U KOJOJ UREĐAJ KORISTITE. ARGUS ELEKTRONIKA D.O.O. SE IZUZIMA DO NAJVIŠE ZAKONOM DOPUŠTENE ODGOVORNOSTI ZA MOGUĆE NEŽELJENE POSLJEDICE NASTALE NESTRUČNIM RUKOVANJEM, NEPRIDRŽAVANJEM UPUTA I ZAKONA O ORUŽJU OD STRANE KRAJNJEG KUPCA.

 

Težina 0.576 kg
Dimenzije 6.6 × 6.6 × 25.5 cm