Odstranjivač krpelja Argus

Najjednostavniji, najefikasniji i najbrži odstranjivač krpelja

Odstranjivač krpelja Argus je najjednostavniji, najefikasniji i najbrži odstranjivač krpelja na našem tržištu koji vam omogućava bezopasno, jednostavno i brzo uklanjanje krpelja sa tijela domaćina. Krpelj se u cijelosti odstranjuje sa čovjeka ili životinje u jednom potezu.
Osoba koja ga vadi nema kontakt s krpeljom i nema mogućnosti infekcije. Koristi se neograničeno kako na ljudima tako i na životinjama.

Mjere odstranjivača (d x v x š) : 88 x 2 x 16 mm

Odstranjivač  je najjednostavniji, najbrži i najefikasniji način za odstranjivanje gmižućih i ukopanih krpelja sa ljudskog ili životinjskog domaćina .

Kratke upute za korištenje :
1. stavite dio s urezom uz krpelja
2. povucite odstranjivač prema naprijed
3. odstranite krpelja
Može se koristiti u bilo kojem smjeru za uklanjanje krpelja, sprijeda, sa strane, odozada. Nakon što ste uočili i izolirali krpelja (ukoliko se radi o vašem kućnom ljubimcu – razmaknite dlake prstima kako bi izolirali krpelja) stavite širi dio ureza na kožu uz samog krpelja (držite kožu napetom ukoliko je potrebno). Laganim pritiskom niz kožu, primaknite odstranjivač naprijed tako da uži dio ureza obavije krpelja.

Kontinuiranim kliznim pokretom naprijed odvojite krpelja sa kože (ne dižite odstranjivač, ne vrtite ga, ne korsitite ga kao polugu).

Odstranite krpelja u smeće i po potrebi tretirajte ranu. Preporučamo da se odstranjivač krpelja nakon svake uporabe očisti alkoholom ili nekim drugim dezificijensom.

Na video isječku možete vidjeti koliko je jednostavna uporaba odstranjivača krpelja. Samo vađenje krpelja doslovce traje kraće od vremena potrebnog za čitanje uputa za korištenje odstranjivača krpelja.

 

 

 

Dodatnu zaštitu pogledati ovdje.

Težina 0.1 kg
Boja

Žuta, Bijela

Možda će vam se također svidjeti…