Papreni sprej za samoobranu Pfeffer KO JET 100 ml, mlaz

Sprej za samoobranu Pfeffer-KO JET, papreni sprej 100 ml, tanki mlaz tekućine.

Papreni sprej za samoobranu Pfeffer KO JET je najučinkovitiji sprej za samoobranu na bazi papra. Sadrži vrlo jak prirodni koncentrat OC. Efikasno onesposobljava svaku divlju životinju. Idealna je obrana dok boravite, hodate ili trčite na otvorenom, u šumi ili divljini. Papreni sprej za samoobranu Pfeffer KO JET nije učinkovit samo pri napadu životinja, nego i pri napadu nasilnih osoba. U Švicarskoj, Austriji, Belgiji, SAD-u itd. se potpuno odobrava za samoobranu, a u nekim državama ga koristi i policija. Papreni sprej za samoobranu Pfeffer KO JET je namijenjen vašoj sigurnosti.

Pfeffer KO JET stvara ravan i snažan mlaz za ciljano prskanje do 5 metara. Idealan je za primjenu u situacijama kada aktivna magla ne bi smjela naškoditi ostalim prisutnim osobama.

Pfeffer KO JET je potpuno razgradiv u prirodi i nije štetan ozonu. Bočica zapremnine od 100 ml ima dimenzije 150 x 45 mm.

PROIZVOD JE ISKLJUČIVO NAMIJENJEN ZA UPORABU U SVRHU SAMOOBRANE. KUPNJOM PROIZVODA PREUZIMATE NA SEBE ODGOVORNOST UPORABE, NOŠENJA I KORIŠTENJA PROIZVODA U SKLADU SA ZAKONOM O ORUŽJU DRŽAVE U KOJOJ UREĐAJ KORISTITE. ARGUS ELEKTRONIKA D.O.O. SE IZUZIMA DO NAJVIŠE ZAKONOM DOPUŠTENE ODGOVORNOSTI ZA MOGUĆE NEŽELJENE POSLJEDICE NASTALE NESTRUČNIM RUKOVANJEM, NEPRIDRŽAVANJEM UPUTA I ZAKONA O ORUŽJU OD STRANE KRAJNJEG KUPCA.
Više proizvoda iz kategorije Suzavci pogledajte ovdje.
Težina 0.2 kg