Papreni sprej TW1000 Pepper-Fog Gigant 150 ml - magla

Konusno raspršivanje (magla) na udaljenost 3-4 metra, mlaznica velikog dometa

Papreni sprej TW1000 Pepper-Fog Gigant 150 ml – magla

Moćni papreni sprej velikog kapaciteta

Papreni sprej TW1000 Pepper-Fog Gigant 100 ml, moćan i velikog kapaciteta, je pouzdan čuvar za vaš dom i okućnicu. Ovaj sprej za papar možete držati u pretincu za rukavice, noćnom ormariću ili u velikom ruksaku. Kapacitet od 150 ml pruža sigurnu zaštitu u bilo kojoj situaciji. Budući da se njime može lako upravljati jednom rukom prikladan je i za profesionalce iz područja zaštite. Zahvaljujući metalnoj kopči može se zakvačiti na dohvat ruke za brzu upotrebu. Opremljen posebnom mlaznicom velikog dometa stvara uzorak raspršivanja za veće udaljenosti.

Zaštita protiv slučajne aktivacije

Zaštitna kapica ima udubljeni okidač, koji spriječava slučajno aktiviranje. Dodatno, poklopac posebnog oblika štiti korisnika od samokontaminacije.

Konusni mlaz raspršivača

Sprejevi za samoobranu TW1000 Pepper-Fog stvaraju snažan mlaz raspršivača koji proizvodi konusno širenje nadražujućeg sredstva, što olakšava pogađanje ciljeva u pokretu. Konusni način raspršivanja spreja povećava vjerojatnost pogotka i dovodi do potpune iritacije očiju i respiratornih organa napadača. Smanjena vjerojatnost promašaja napadača zbog nepreciznog ciljanja.

Karakteristike

Nadražujuće sredstvo: Prirodni ekstrakt čilija OC (Oleoresin Capsicum)

Sadržaj: 150 ml
Uzorak raspršivanja: konusni mlaz raspršivača
Domet: 3 – 4 m
Značajke: zaštitna kapa s uvučenim okidačem, metalna kopča, mlaznica velikog dometa
Dimenzije: V 175 mm, Ø 45 mm
Težina: 152 g

Više proizvoda iz kategorije pogledajte ovdje.

Više informacija na stranici proizvođača možete pronaći ovdje.

PROIZVOD JE ISKLJUČIVO NAMIJENJEN ZA UPORABU U SVRHU SAMOOBRANE. KUPNJOM PROIZVODA PREUZIMATE NA SEBE ODGOVORNOST UPORABE, NOŠENJA I KORIŠTENJA PROIZVODA U SKLADU SA ZAKONOM O ORUŽJU DRŽAVE U KOJOJ UREĐAJ KORISTITE. ARGUS ELEKTRONIKA D.O.O. SE IZUZIMA DO NAJVIŠE ZAKONOM DOPUŠTENE ODGOVORNOSTI ZA MOGUĆE NEŽELJENE POSLJEDICE NASTALE NESTRUČNIM RUKOVANJEM, NEPRIDRŽAVANJEM UPUTA I ZAKONA O ORUŽJU OD STRANE KRAJNJEG KUPCA.

 

Težina 0.152 kg
Dimenzije 4.5 × 4.5 × 17.5 cm
Posebna ponuda

Pojedinačno, 3+1 GRATIS