Rastjerivač nametnika ultrazvukom Pest OUT mini AN-A320

Pokriva prostor stvarne površine do 50 m2 bez prepreka

Rastjerivač miševa i nametnika ultrazvukom Pest OUT mini AN-A320 je učinkovit u obuzdavanju i rastjerivanju miševa i štakora, te mnogih ostalih štetnika. Laboratorijska istraživanja su pokazala da ultrazvučni valovi izravno napadaju slušni živčani sustav većine nametnika nanoseći im stalnu bol i nelagodu, te oni odustaju od izvora hrane i vode. Ovi udarni zvučni valovi visoke jakosti su iznad ljudskog područja čujnosti pa ne smetaju djeci ni kućnim ljubimcima kao što su psi, mačke, ptice, ribe i životinje na farmi. Ipak, neke kućne ljubimce poput hrčaka, zamoraca, miševa i ostalih glodavaca treba držati što dalje od uređaja.

RIJEŠITE SE SITNIH GLODAVACA I NAMETNIKA NA JEDINI HUMAN NAČIN UZ  Rastjerivač miševa i nametnika ultrazvukom Pest OUT mini AN-A320

Ne ometa TV i radio prijamnike, elektroničke protuprovalne alarme, osjetila vatre i dima, pejsmejkere, slušna pomagala ni ostalu elektroničku opremu. Nije štetno za ljude, životinje ni biljke. Ne zagađuje okolinu. Pogodno za kuće, stanove, restorane, dućane, urede, skladišta, seoske farme, staklenike itd.

Oblik: prenosiv, samo za natkrivene prostore
Mjere: 100 x 100 x 45 (80) mm
Težina: 120 g
Ultrazvučna frekvencija: 22 – 25 kHz konst. promjenjiva ili jednolična
Jačina zvuka: 110 dB
Površina djelovanja: 50 m2 bez prepreka
Kut djelovanja: 130º
Napajanje: AC 220 – 240 V, 50 Hz (uređaj se priključuje izravno u utičnicu)
Potrošnja: 3 – 9 W
Svjetlosni indikator rada uređaja

Ostale rastjerivače pogledajte ovdje.

Naš kompletnu ponudu pogledajte ovdje.

Težina 0.5 kg