Rastjerivač nametnika ultrazvukom Pest OUT2 LS-927

Pokriva prostor stvarne površine do 370 m2 bez prepreka

Rastjerivač nametnika ultrazvukom Pest OUT2 LS-927 je djelotvoran u rastjerivanju miševa, štakora, žohara, buha, cvrčaka, mrava te ostalih nametnika i sitnih glodavaca. Pokriva prostor stvarne površine do 370 m2 bez prepreka.

Uređaj stvara jake valove s vrlo promjenjivimi skokovitim frekvencijama u području između 30 i 65 kHz što je daleko iznad ljudskog područja čujnosti. Udarni valovi iz ovog uređaja su jedinstvenog oblikate snažno pogađaju slušni i središnji živčani sustav nametnika. Ti valovi su djelotvorni u sprječavanju nametnika da se priviknui stvore imunitet na jednostavne valove. Ultrazvučni rastjerivač nametnika s udarnim valovimaje jači i bitno poboljšan uređaj u odnosu na ostale rastjerivače nametnika. Njegova 2 ultrazvučna predajnika šire kut djelovanja na 260º.

Uređaj na stražnjoj strani ima posebno tipkalo za dodatno ispitivanje (test). Ako se pritisne, ultrazvučni valovi prelaze u čujno područje. U tom trenutku mora se čuti prodoran, šokantan i nepravilan zvuk poput sirene što upravo oponaša onaj zvuk što nametnici čuju u ultrazvučnom području. Uređaj se može jednostavno upotrijebiti u bilo kojem natkrivenom prostoru gdje postoji priključak za struju. Najbolje ga je staviti u kut prostorije na povišeno mjesto usmjeren prema sredini. Već za nekoliko dana primijetit će se djelovanje uređaja u poremećaju uobičajenih aktivnosti glodavaca. Za 4 do 6 tjedana u prostoru više neće biti nametnika.

RIJEŠITE SE SITNIH GLODAVACA I NAMETNIKA NA JEDINI HUMAN NAČIN !

Uređaj je patentiran i zaštićen (China Patent No. ZL943055725, Copyright No. 30927). Ne smeta djeci ni kućnim ljubimcima kao što su psi, mačke, ptice, ribe i životinje na farmi. Ipak, neke kućne ljubimce poput hrčaka, zamoraca, miševa i sl. treba držati što dalje od uređaja. Ne smeta biljkama i ne ometa elektroničke uređaje kao što su TV i radio prijemnici, alarmi, osjetila vatre i dima, pejsmejkeri, slušna pomagala i ostala elektronička oprema.

SPECIFIKACIJE :

Oblik: prenosiv, samo za natkrivene prostore

Mjere: 120 x 90 x 70 mm
Težina: 160 g bez adaptera
Ultrazvučna frekvencija: 30 – 65 kHz konst. promjenjiva
Jačina zvuka: 130 dB
Površina djelovanja: 370 m2 max. bez prepreka
Kut djelovanja: 260º
Napajanje: AC 220 – 240 V, 50 Hz (preko adaptera DC 9V, 200mA)
Potrošnja: 1,5 W
Svjetlosni indikator rada uređaja
Tipkalo za ispitivanje uređaja

Ostale rastjerivače pogledajte ovdje.

Naš kompletnu ponudu pogledajte ovdje.

Težina 0.5 kg