Rastjerivač nametnika ultrazvukom Pest OUT2 LS-927

Pokriva prostor stvarne površine do 370 m2 bez prepreka

Rastjerivač nametnika ultrazvukom Pest OUT2 LS-927 je djelotvoran u rastjerivanju miševa, štakora, žohara, buha, cvrčaka, mrava te ostalih nametnika i sitnih glodavaca. Pokriva prostor stvarne površine do 370 m2 bez prepreka.

Uređaj stvara jake valove s vrlo promjenjivimi skokovitim frekvencijama u području između 30 i 65 kHz što je daleko iznad ljudskog područja čujnosti. Udarni valovi iz ovog uređaja su jedinstvenog oblikate snažno pogađaju slušni i središnji živčani sustav nametnika. Ti valovi su djelotvorni u sprječavanju nametnika da se priviknui stvore imunitet na jednostavne valove. Ultrazvučni rastjerivač nametnika s udarnim valovimaje jači i bitno poboljšan uređaj u odnosu na ostale rastjerivače nametnika. Njegova 2 ultrazvučna predajnika šire kut djelovanja na 260º.

Uređaj na stražnjoj strani ima posebno tipkalo za dodatno ispitivanje (test). Ako se pritisne, ultrazvučni valovi prelaze u čujno područje. U tom trenutku mora se čuti prodoran, šokantan i nepravilan zvuk poput sirene što upravo oponaša onaj zvuk što nametnici čuju u ultrazvučnom području. Uređaj se može jednostavno upotrijebiti u bilo kojem natkrivenom prostoru gdje postoji priključak za struju. Najbolje ga je staviti u kut prostorije na povišeno mjesto usmjeren prema sredini. Već za nekoliko dana primijetit će se djelovanje uređaja u poremećaju uobičajenih aktivnosti glodavaca. Za 4 do 6 tjedana u prostoru više neće biti nametnika.

RIJEŠITE SE SITNIH GLODAVACA I NAMETNIKA NA JEDINI HUMAN NAČIN !

Uređaj je patentiran i zaštićen (China Patent No. ZL943055725, Copyright No. 30927). Ne smeta djeci ni kućnim ljubimcima kao što su psi, mačke, ptice, ribe i životinje na farmi. Ipak, neke kućne ljubimce poput hrčaka, zamoraca, miševa i sl. treba držati što dalje od uređaja. Ne smeta biljkama i ne ometa elektroničke uređaje kao što su TV i radio prijemnici, alarmi, osjetila vatre i dima, pejsmejkeri, slušna pomagala i ostala elektronička oprema.

SPECIFIKACIJE :

Oblik: prenosiv, samo za natkrivene prostore

Mjere: 120 x 90 x 70 mm
Težina: 160 g bez adaptera
Ultrazvučna frekvencija: 30 – 65 kHz konst. promjenjiva
Jačina zvuka: 130 dB
Površina djelovanja: 370 m2 max. bez prepreka
Kut djelovanja: 260º
Napajanje: AC 220 – 240 V, 50 Hz (preko adaptera DC 9V, 200mA)
Potrošnja: 1,5 W
Svjetlosni indikator rada uređaja
Tipkalo za ispitivanje uređaja

Ostale rastjerivače pogledajte ovdje.

Naš kompletnu ponudu pogledajte ovdje.

Težina 0.5 kg

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Rastjerivač nametnika ultrazvukom Pest OUT2 LS-927”

20 − nineteen =