Set kuhinjskih noževa Damascus Olive Set 130445SET

Linija kuhinjskih noževa Boker Damascus kombinira tradicionalne japanske ručke izrađene od lokalnog maslinovog drveta s vrlo oštrim oštricama koje režu poput britve, izrađene od nehrđajućeg Damaska ​​s 37 slojeva čelika, koje karakteriziraju prekrasni slojevi

Set kuhinjskih noževa Damascus Olive Set 130445SET

Linija kuhinjskih noževa Boker Damascus kombinira tradicionalne japanske ručke izrađene od lokalnog maslinovog drveta s vrlo oštrim oštricama koje režu poput britve. Izrađene od nehrđajućeg Damaska ​​s 37 slojeva čelika, koje karakteriziraju prekrasni slojevi. Izuzetna jezgra oštrice Damaska ​​sastoji se od čelika VG-10 visokih performansi. Primjetna oštrina pri rezanju oduzima dah i čini kuhanje doživljajem. Japanski dizajn drške noža s matiranim zakovicama od nehrđajućeg čelika daje liniji poseban karakter.

Vrhunski kuhari nisu jedini koji se kunu u japanske kuhinjske noževe – popularni su i kod mnogih ambicioznih kuhara amatera. Prednosti noževa s japanskim ručkama, tradicionalna konstrukcija oštrice i okovom od nehrđajućeg čelika očite su jer mogu rezati osjetljivu hranu bez gnječenja. Na primjer, prilikom rezanja bilja, sitni rez gotovo ne oslobađa njihova ulja. Dakle, arome se ne gube, a čak možete izbjeći i suze prilikom rezanja luka. Osjećaj oštrine tijekom rezanja oduzima dah i čini kuhanje istinskim iskustvom.

Tajna ove neobične oštrine leži u materijalu i njegovoj obradi. Oštrica se sastoji od 37 slojeva damasknog čelika. Nehrđajući vrhunski čelik VG-10 koji se koristi za središnji sloj proizveden je u Japanu i nudi tvrdoću, elastičnost i homogenu kristalnu strukturu.

U izravnoj usporedbi izvedbe kuhanja s proizvodom izrađenim od strane etabliranog proizvođača kuhinjskih noževa Solingen u skladu s DIN EN ISO 8442-5, linija kuhinjskih noževa Boker Damascus Olive doslovno je kat iznad. Reprezentativni DIN test pokazao je da su performanse rezanja naših noževa bile 68% bolje od rezultata konkurentskog proizvoda. Noževi također postižu bodove višom razinom početne oštrine. Stoga je stalno oštrenje prošlost.

Uključuje svih sedam noževa i blok od masivnog jasena s crnom završnom obradom.

Set kuhinjskih noževa Damascus Olive Set sadrži : 

Nož za guljenje: 19 cm – dužina oštrice: 8,5 cm
Mali kuharski nož: 26,4 cm – dužina oštrice: 15,7 cm
Nož za kruh: 36 cm – dužina oštrice: 23,5 cm
Chef´s nož: 33,8 cm – dužina oštrice: 21,2 cm
Santoku nož: 29,8 cm – dužina oštrice: 17,2 cm
Utility nož: 25,5 cm – dužina oštrice: 15 cm
Nož za rezanje: 35,4 cm – dužina oštrice: 22,9 cm

 

Tip: Kuhinjski nož
Materijal oštrice: Damascus
Materijal drške: drvo masline
Boja: smeđa
Šifra artikla: 130445SET

 

 

Više proizvoda iz kategorije pogledajte ovdje.
Više informacija na stranici proizvođača možete pronaći ovdje.

Težina 1.0 kg
Dimenzije 40 × 10 × 4 cm
Narudžba

NARUČI