Papreni sprej za samoobranu KO FOG 40 ml, magla

Papreni sprej KO FOG od 40 ml u magli.

Papreni sprej za samoobranu KO FOG 40 ml, magla

Papreni sprej Pfeffer-KO FOG je najučinkovitiji sprej za samoobranu na bazi papra. Sadrži vrlo jak prirodni koncentrat OC. Efikasno onesposobljava svaku divlju životinju. Idealna je obrana dok boravite, hodate ili trčite na otvorenom, u šumi ili divljini. Pfeffer-KO FOG nije učinkovit samo pri napadu životinja, nego i pri napadu nasilnih osoba. U Švicarskoj, Austriji, Belgiji, SAD-u itd. se potpuno odobrava za samoobranu, a u nekim državama ga koristi i policija.  Pfeffer-KO FOG je namijenjen vašoj sigurnosti.

Pfeffer-KO FOG stvara aktivnu maglu stožastog oblika dosega 4 metra. Za sigurnu je primjenu u rizičnim situacijama s više napadača.

Papreni sprej za samoobranu KO FOG 40 ml, magla je potpuno razgradiv u prirodi i nije štetan ozonu. Bočica zapremnine od 40 ml ima dimenzije 89 x 35 mm.

PROIZVOD JE ISKLJUČIVO NAMIJENJEN ZA UPORABU U SVRHU SAMOOBRANE. KUPNJOM PROIZVODA PREUZIMATE NA SEBE ODGOVORNOST UPORABE, NOŠENJA I KORIŠTENJA PROIZVODA U SKLADU SA ZAKONOM O ORUŽJU DRŽAVE U KOJOJ UREĐAJ KORISTITE. ARGUS ELEKTRONIKA D.O.O. SE IZUZIMA DO NAJVIŠE ZAKONOM DOPUŠTENE ODGOVORNOSTI ZA MOGUĆE NEŽELJENE POSLJEDICE NASTALE NESTRUČNIM RUKOVANJEM, NEPRIDRŽAVANJEM UPUTA I ZAKONA O ORUŽJU OD STRANE KRAJNJEG KUPCA.
Više proizvoda pogledajte ovdje.
Težina 0.2 kg

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Papreni sprej za samoobranu KO FOG 40 ml, magla”

two × two =