Papreni sprej za samoobranu KO FOG 40 ml, magla

Papreni sprej KO FOG od 40 ml u magli.

Papreni sprej za samoobranu KO FOG 40 ml magla

Papreni sprej Pfeffer-KO FOG je najučinkovitiji sprej za samoobranu na bazi papra. Sadrži vrlo jak prirodni koncentrat OC. Efikasno onesposobljava svaku divlju životinju. Idealna je obrana dok boravite, hodate ili trčite na otvorenom, u šumi ili divljini. Pfeffer-KO FOG nije učinkovit samo pri napadu životinja, nego i pri napadu nasilnih osoba. U Švicarskoj, Austriji, Belgiji, SAD-u itd. se potpuno odobrava za samoobranu, a u nekim državama ga koristi i policija.  Pfeffer-KO FOG je namijenjen vašoj sigurnosti.

Pfeffer-KO FOG stvara aktivnu maglu stožastog oblika dosega 4 metra. Za sigurnu je primjenu u rizičnim situacijama s više napadača.

Papreni sprej za samoobranu KO FOG 40 ml, magla je potpuno razgradiv u prirodi i nije štetan ozonu. Bočica zapremnine od 40 ml ima dimenzije 89 x 35 mm.

PROIZVOD JE ISKLJUČIVO NAMIJENJEN ZA UPORABU U SVRHU SAMOOBRANE. KUPNJOM PROIZVODA PREUZIMATE NA SEBE ODGOVORNOST UPORABE, NOŠENJA I KORIŠTENJA PROIZVODA U SKLADU SA ZAKONOM O ORUŽJU DRŽAVE U KOJOJ UREĐAJ KORISTITE. ARGUS ELEKTRONIKA D.O.O. SE IZUZIMA DO NAJVIŠE ZAKONOM DOPUŠTENE ODGOVORNOSTI ZA MOGUĆE NEŽELJENE POSLJEDICE NASTALE NESTRUČNIM RUKOVANJEM, NEPRIDRŽAVANJEM UPUTA I ZAKONA O ORUŽJU OD STRANE KRAJNJEG KUPCA.
Više proizvoda pogledajte ovdje.

Pratite nas na društvenim mrežama

Facebook Instagram Twitter

Težina 0.2 kg